Duško Tošić u zagrljaju prelepe brinete: Karleušu nije ni blizu voleo kao ovu ženu

21.04.2024

21:00

By

Prošlost Duška Tošića

Objava Duška Tošića na Instagramu izazvala komentare

Iako se proslavio u svetu sporta, tačnije fudbala zahvaljujući kom je stekao svetsku slavu i popularnost, još uvek zakoniti muž Jelene Karleuše najveću pažnju javnosti privlači zbog bračnih razmirica sa pomenutom muzičkom zvezdom, te ne čudi činjenica da svaka objava Duška Tošića nailazi na salvu reakcija i komentara.

Objava Duška Tošića zapalila je Instagram i zbunila mnoge njegove pratioce

I ovog puta to je bio slučaj, pa je fotografija koju je sa prelepom damom nekadašnji fudbaler, a sada uspešni menadžer objavio na svom Instagram profilu, izazvala ogromnu pažnju.

Objava Duška Tošića

Duško Tošić sa sestromInstagram

Naime, reč je o fotki na kojoj u zagrljaju svoje rođene sestre Duško Tošić pozira sa širokim osmehom ne skrivajući ponos, a povod da se ovaj prizor nađe na jednoj od najpopularnijih socijalnih platformi jeste rođendan Duškove sestre Katarine.

Pročitajte i – Jovana iznela šok detalje o Toniju Bijeliću – Dragana je sad pod mojom zaštitom

– Srećan rođendan – napisao je u opisu slike ujedno poželevši najlepše želje ženi koja mu je po svemu sudeći najveći oslonac i životna podrška.

S toga i ne čudi što je objava Duška Tošića izazvala predivne komentare i čestitke, a nisu izostale ni pohvale na konto fizičkog izgleda i lepote Tošićeve sestre koja je napunila 43 godine.


Pročitajte i – Cecina prija Danijela Rodić progovorila o zetovima – Veljko joj je kao sin, a Šijan nije ni u porodičnoj firmi

Inače, javnosti je poznato da Katarina mnogo voli svoje bratanice Atinu i Niku sa kojima provodi vreme kad god im to obaveze dozvoljavaju, a lep odnos oduvek je gajila i sa Jelenom uprkos bračnim nesuglasicama koje pop diva ima sa njenim bratom, te činjenici da se već dugo očekuje razvod Jelene i Duška.

Podsetimo, Duško je nedavno boravio u svom rodnom selu u blizini Zrenjanina gde i dan danas živi njegova majka. Ona nikada nije volela da se eksponira, a za Tošića je bila i ostala najvažnija žena pored sestre i ćerkica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije