Cecina prija Danijela Rodić progovorila o zetovima: Veljko joj je kao sin, a Šijan nije ni u porodičnoj firmi

21.04.2024

16:04

By

Majka Bogdane Ražnatović

ATA IMAGES

Danijela Rodić

Majka Bogdane Ražnatović ne krije šta misli o zetovima Veljku i Mirku

Danijela Rodić, majka Bogdane Ražnatović i njen suprug Bogdan našli su se u žiži interesovanja pre pet godina kada se njihova ćerka Bogdana Ražnatović udala za sina naše najuspešnije folk zvezde Cece Ražnatović. Nedugo zatim i njihova druga naslednica Bojana uplovila je u vezu, a potom i u brak sa Mirkom Šijanom, sinom folk pevačice Goce Božinovske.

Majka Bogdane Ražnatović bliska je sa muževima svojih ćerki Bogdane i Bojane

Od tada porodični odnosi svih Rodića, te njihovih ćerki Bojane Šijan i Bogdane Ražnatović intrigiraju domaću javnost, a budući da majka Bogdane Ražnatović ima samo reči hvale za zeta Veljka koji sa suprugom i sinovima živi u Titelu u tazbini i nema nameru da se vraća u dom u kom je odrastao u Ljutice Bogdana na Dedinju, mnoge je zanimalo kako je tašta Danijela prihvatila drugog zeta Šijana koji sa suprugom Bojanom živi u vili u Surčinu i za razliku od Veljka, ostao je u kući u kojoj je odrastao.

Majka Bogdane Ražnatović

Danijela RodićATA IMAGES

Naime, majka Bogdane Ražnatović obožava i zeta Mirka, a tome svedoči činjenica da se Gocin sin uključio u porodični biznis koji nema veze s muzikom.

Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću pomagati, ali nisam zvanično zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja – izjavio je Mirko, pa dodao:

Pročitajte i – Po taštinom receptu – Danijela Rodić pokazala svoje kulinarsko umeće, ovako se pravi gulaš koji Cecin sin obožava

majka bojane šijan


Moja tašta i njen suprug, moj tast, toliko su vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a, naravno, šta god treba, tu sam da im pomažem – poručio je sin Goce Božinovske, koji ima podršku i pomoć svoje majke Goce oko čuvanja njegovih i Bojaninih sinova.

Pročitajte i – Mirko Šijan napadnut, trudna Bojana moli za pomoć – Evo šta se dogodilo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

Sve u svemu, majka Bogdane Ražnatović podjednako voli oba zeta, i Veljka i Mirka i ne krije koliko je ponosna jer su obojica skromni i vredni, a mogli su da budu bahati i umišljeni jer potiču iz imućnih porodica, a majke su im velike zvezde. Mnogi su mislili da joj je Veljko malo draži jer živi u Titelu u kući porodice Rodić koja je pripala Bogdani nakon udaje i deo je njenog miraza, pa njega viđa češće, Danijela tvrdi da ne razdvaja zetove i da ih ceni podjednako.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije