Jovana iznela šok detalje o Toniju Bijeliću: Dragana je sad pod mojom zaštitom

21.04.2024

18:00

By

Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković

Bojan Vuković

Jovana_Jeremić

Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković da smrša i promeni stil

Nakon što je javno rekla da je Dragana Mirković mnogo pogrešila što se ranije nije razvela od Tonija, te da nipošto nije smela da trpi i žmuri nad svim problemima koje ima u braku, sada Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković.

Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković i utiče na pevačicu da se promeni

Kako je sada izjavila voditeljka TV Pink Jovana Jeremić, Dragana Mirković je nedavno nju pozvala telefonom i tom prilikom su razgovarale o Toniju, razvodu, te njegovim navodnim aferama. Prema Jovaninim rečima, pevačica nije bila upućena u pojedine navode, pa se pitala zbog čega je Jovana nije lično o tome obavestila.

Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković

Jovana Jeremićprinstcreen TV Pink

Ona je mene pozvala i razgovarale smo o svemu što joj se dešava, zvala me je zbog razvodazapočela je voditeljka, pa potom objasnila kako Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković:

Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković

Dragana MirkovićDragan Gajić

– Iskreno je razgovarala sa mnom i rekla mi da mnoge stvari koje sam ja javno iznela ona nije znala. Rekla mi je da je Toni bio dobar prema njoj, kao i da joj je bio privržen, pitala me i zašto joj nisam javila sve to što sam ja znala, ali prosto, ako ona to nije sama videla, nije moje da joj ja prenosim. Imala je potrebu da mi se obrati kao žena ženi i sada sam je ja. da tako kažem, uzela pod moju zaštitu – objasnila je voditeljka i dočarala javno kako sada Jovana Jeremić savetuje Draganu Mirković.


Pročitajte i – Aneli očajna zbog vrele akcije – Tvrdi da je zbog Janjuša grešna pred Bogom

– Mislim da treba da smrša. Ona je, da se razumemo, prelepa žena, njena duša je čista. Ima sada i novi hit, a kada bude smršala izgledaće kao da ima 15 godina. Ona nema nijednu boru, jeste vi videli njeno lice. Ali tek kad smrša i promeni stil, ta lepota će doći do izražaja – zaključila je Jeremićeva, a Dragana se ovim povodom nije oglašavala.

Pročitajte i – Gudeljeva majka uslovila snajku Anastasiju – Cecina ćerka mora da ispunjava njene uslove

Podsetimo, Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Ona je o tome sama obavestila medije, a kako je navela, sa suprugom ne živi pod istim krovom tri godine. Sin Dragane Mirković, Marko Bijelić, navodno je ljut na oca, a kako bi majci olakša, vratio se da živi sa njom u Beču. Manuela takođe nastoji da bude podrška Dragani u ovim bolnim životnim okolnostima.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Printskrin

Još iz kategorije