Gudeljeva majka uslovila snajku Anastasiju: Cecina ćerka mora da ispunjava njene uslove

19.04.2024

12:00

By

Svekrva Anastasije Ražnatović

Bojan Vuković

Anastasija

Svekrva Anastasije Ražnatović imala je poseban zahtev

Od kada se venčala, u medijima se spekuliše da Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima sa porodicom svog supruga Nemanje Gudelja, a to je tada sve bile potkrepljeno i dokazima. Naime, svekrva Anastasije Ražnatović dugo se nije na Instagramu pratila sa snajkom, a isti slučaj bio je i sa Gudeljevom sestrom Vanjom. Međutim, sve to sada je iza njih budući da je Cecina ćerka sada u dobrim odnosima sa Gudeljevom porodicom.

Svekrva Anastasije Ražnatović tražila je da se Cecina ćerka promeni

Kako prenose mediji, svekrva Anastasije Ražnatović, kao i cela Gudeljeva porodica, a i sam Nemanja Gudelj, oduvek su pobožni i okrenuti su crkvi na poseban način, pa je Olivera Gudelj očekivala da i supruga njenog sina Nemanje bude poput njih.

Svekrva Anastasije Gudelj

Ceca, Olivera i Vanja GudeljBojan Vuković

Kako upućeni u brak Cecine ćerke tvrde, Gudeljeva majka Olivera nikad nije bila protiv Anastasije, samo je htela da svi poštuju pravila porodice, a to su zajedništvo, bliskost i posvećenost veri. Upravo je ovo poslednje postalo primetno kod Anastasije otkako se sve dovelo u red, pa je snajka čak bila nedavno i na liturgiji sa svekrvom, pa s vremena na vreme neke od objava Anastasije Ražnatović sadrže i verski sadržaj.

Pročitajte i – Prelepe vesti stižu iz Sevilje – Anastasija ne skida osmeh, Gudeljevoj sreći nema kraja, sve javno pokazao

Podsećanja radi, porodica Gudelj učestvovala je u osnivanju srpske parohije sa sedištem u Marbelji, a uz blagoslov episkopa zapadno-evropskog Justina.

Svekrva Anastasije Gudelj

Anastasija, Olivera i Vanja GudeljInstagram


– Poznajem ih skoro 20 godina, još kada su deca bila mala. Nebojša i Olivera su živeli tiho, porodično i uvek se sa ljudima iz crkve ponašali kao da su im familija. Dok su živeli u Holandiji, dečaci i Vanja su nam dolazili na bogosluženje, svi smo se radovali kada dođu. Vrlo jasno je da se radi o jednoj poštenoj i dobroj porodici, koja je i svoje naslednike vaspitavala u duhu pravoslavlja, poštenja, skromnosti i sa izuzetnim akcentom na čuvanju srpske tradicije i kulture u zapadnoj Evropi –  ispričao je svojevremeno njihov tamošnji sveštenik.

Pročitajte i – Maja Marinković zapomaže tokom vrele akcije – Ti si lud, boli me! Pantera ne staje

Što se Anastasije tiče, i ona je vaspitavana u duhu pravoslavlja, pa očito nije imala problem da ispuni zahtev koji je za nju imala Olivera Gudelj, svekrva Anastasije Ražnatović.

– Vaspitavana sam u pravoslavnom duhu. Moja majka je učiteljica, te je mene i moju sestru učila sve što je vezano za crkvu. Nedeljom smo odlazili na liturgiju, poštovali običaje za svaki praznik, a sestra i ja smo se radovale praznicima“, rekla je jednom prilikom Svetlana Ceca Ražnatović.

IZVOR: Starmagazin/Svet Scandal

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije