Da li je moguće da mu je i preko ovoga prešla? Vujadinovo bahato ponašanje svi komentarišu, a Mirkina reakcija je hit

22.08.2024

19:44

By

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni par Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već deceniju i po uživaju u svojoj ljubavi, a kruna njihovog odnosa jeste čak četvoro naslednika, sinovi Mihajlo i Andrej i ćerke Adrijana i Anika.

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ponovo u fokusu 

Iako važe za jedan od skladnijih parova, budući da toliko godina opstaju iako još uvek pred Bogom i narodom nisu ozvaničili ljubav, odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića često je tema spekulacija, bilo je reči o prevari, pa čak i o njihovom rastanku.

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića

Ata Images

Ipak, glumica i nekadašnji fudbaler prkose svim negativnim komentarima i nastavljaju svoju vezu kakva god ona bila, a mnogi smatraju da Mirka mnogo trpi u ovom odnosu.

Jedan od razloga za ovakva mišljenja bio je i njihovo zajedničko pojavljivanje na jednom gradskom događaju pre par godina, kada se ponašanje nevenčanih supružnika, tačnije Vujadinova bahatost prema supruzi naširoko komentarisala.

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića

Ata Images


Naime, na premijeri jednog filma kojem su oboje prisustvovali, odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića mnoge je šokirao. Savić tada nije želeo da se pojavi na crvenom tepihu sa glumicom, te je navodno na nju urlao pred svima.

Mirka se tada oglasila i otkrila šta se desilo, a njena reakcija iznenadila je mnoge.

– Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost – rekla je ona tom prilikom, pa nastavila:

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića

– Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo.

– Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno – poručila je tada Mirka Vasiljević za „Blic“.

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića često šokira javnost

Podesećanja radi, svečana ceremonija tada održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i slikaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao suprugu popularne glumice, te je kako prenose mediji sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju, a  kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je počeo da urla na nju.

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića

– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv.

– Dok je ona pozirala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica. Iako je minut pre doživela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su videli svi koji su se našli u blizini – preneo je tada „Srpski Telegraf“.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije