Šok snimak sa nastupa Barbare Bobak: Dečko joj ponudio novac, njena reakcija iznenadila sve

18.03.2024

21:30

By

Snimak sa nastupa Barbare Bobak

B. VUKOVIĆ

Snimak sa nastupa Barbare Bobak

Trenutno jedna od najangažovanijih domaćih pevačica je Barbara Bobak. Sada je sa njenog nastupa isplivao jedan snimak koji je iznenadio sve.

Naime, ona je u više navrata isticala da ona ne prihvata bakšiš od gostiju, a nedavno je to i potvrdila svojim postupkom.

Snimak sa nastupa Barbare Bobak obišao region

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak sa jednog nastupa na kom Bobakova kako se može videti odbija bakšiš koji joj je nudio momak iz publike.

– Hvala, kao da sam uzela – poručila je kratko Barbara koja novac nije želela da uzme.

@barbarabobakmusic 👑❤️ #barbarabobak #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #barbarizam #viral #goviral #balkan #balkanmusic #balkantiktok #srbija #beograd #novisad #foryourpage #xyzbca ♬ original sound – barbarabobakmusic

Nakon što se pojavio snimak na gore pomenutoj mreži, javnost je ostala u šoku, komentari su se ređali kao ludi.


Ona je raskinula s kolegom Darkom Lazićem, a on je ubrzo našao novu devojku koju je kasnije i oženio. Kako kaže, to je nije nimalo dotaklo i da mu želi sreću sa novom izabranicom.

– Super sam. Kad nemaš za čim da patiš, onda i ne patiš. Nemam za čim da patim – rekla je Barbara, pa se dotakla i njegove supruge Katarine, pored koje je on nju, prema napisima pojedinih medija, svakako preboleo.

-Super ako ima, baš mi je drago. Ako ona njemu odgovara, ako je on srećan, srećna sam i ja zbog njega. Neka su živi i zdravi – rekla je pevačica, a onda otkrila da li bi se javila bivšem partneru kada bi ga srela.

Snimak sa nastupa Barbare Bobak

– Javila bih mu se najnormalnije, ne mrzim ja njega. Mržnja izjeda čoveka. Nemam živaca da mrzim bilo koga. Gradim svoju karijeru, posvetila sam se poslu. Ne bazira mi se život na njemu, nije mi ni u malom mozgu – rekla je Barbara za 24sedam.

Još iz kategorije