Đorđe David urlao na Bosanca, neviđeni skandal u Zvezdama Granda: Lažeš, gledaj me u oči

16.05.2024

15:05

By

Svađa u Zvezdama Granda

YouTube/Printskrin

Bosanac i Đorđe David

Svađa u Zvezdama Granda kakva do sada nije viđena

Tradicionalno, članovi žirija popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda i te kako su burno „razmenjivali stavove“, a najglasniji je bio Đorđe David, koji je, bukvalno, urlao na Dragana Stojkovića Bosanca čime je otpočela svađa u Zvezdama Granda.

Svađa u Zvezdama Granda kakva do sada nije viđena

– Hoćeš da kažeš da nije bila dobra? Hoćeš da kažeš da je „Robinja“ bila bolja? Ona je izgubila bitku na „Robinji“. Gledaj me u oči ‘vamo. Ovo što pričaš lažeš jer ideš njemu niz dlaku. Dragane! – urlao je Đorđe David na Bosanca, pa je u jednom trenutku i demonstrativno ustao i hteo da napusti studio dok je trajala svađa u Zvezdama Granda.

Svađa u Zvezdama Granda

Iz sveg glasa je vikao i Bosanac, koji je i pre sukoba sa Đorđem, pokazao da mu je raspoloženje u najmanju ruku loše ili kako naš narod kaže „očito je tog dana ustao na levu nogu“, pa je izbila nova afera u Zvezdama Granda.

Pročitajte i – Sukob zbog Džidže – Zaratili Bosanac i Đorđe David

Kako su preneli mediji, Bosancu, koji je bio oran za raspravu sa svim kolegama, na meti se prvo našla Svetlana Ceca Ražnatović, koju je optužio da je „jadna“, a onda je nastavio da rešeta ostale dok je trajala pomenuta svađa u Zvezdama Granda.

Pročitajte i – Bosanac besan kao ris, napušta žiri – Evo šta je Saša uradio

– Pusti publiku Ceco, ti si jadna opterećena publikom. Neće publika određivati meni prva i zato sam dao – vikao je Bosanac na Cecu.


Prethodno je Ceca, ni kriva ni dužna, morala da se pravda „glavnokomandujućem“, jer ju je Saša Popović pitao otkud to da je promenila mesto na kome će da sedi.

Kad je čuo njeno ime, odmah je počeo da sipa uvrede. Rekao je: „A to je ta Džiža, njoj ću ja je*ati majku. Seljanka mala, narkomanka jedna, videćemo za koga je ona rekla da je blato. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

– Svetlana, ti si izvukla šest da sedneš, otkud sada na četvorci kod Viki?- pitao ju je Popović, a ona je brže-bolje otkrila da je morala to da uradi.

– Prisilo me je Bosanac. Rekla sam mu da smo gotovi čim ti to primetiš – objasnila je Ceca, a preneo Grand. Podsetimo, direktor Granda, Saša Popović oporavlja se nakon povrede noge.

Još iz kategorije