Sukob zbog Džidže: Zaratili Bosanac i Đorđe David

20.05.2022

15:29

By

Svađa u Zvezdama Granda

YouTube/Printskrin

Bosanac i Đorđe David

Rat između Bosanca i Đorđa Davida traje već neko vreme

Iako su odavno u zategnutim odnosima Bosanac i Đorđe David, ne prezaju da potkače jedan drugog kad god im se ukaže prilika.

Rat zbog Bosančeve ćerke

Kako je Bosanac dao sebi za pravo da komentariše Zvezdu Granda Anastasiju Ićurup koja je napustila takmičenje zbog uvreda na račun garderobe koju je nosila, Đorđe je po drugi put potkačio Bosančevu ćerku Džidžu.

Džidža

Youtube/Printscreen

Džidža je jedna od tih devojaka koje zastupaju taj fazon kad je stejdž u pitanju. Neka vidi prvo šta mu radi ćerka da bi kritikovao šta rade druge. Bosanac je čovek ispao iz vremena, pa mu poručujem da se konsultuje sa ćerkom koja promoviše novi talas kada je u pitanju i muzika i stajling poput Senide, Sare Jo, Angeline, Zoje…. Ja sam izneo samo činjenice, a ako se on zbog toga uvredio ili njegova ćerka onda ja nema šta sa njima više da pričam. Smatram da je moja konstatacija na mestu”, rekao je roker, dok je Džidža kratko prokomentarisala.

Što se tiče Davidove izjave, koja god da je sad u pitanju, držaću se onog što sam rekla i ranije, nebitan je. Šta god mi kaže, on je meni nebitan u životu. Opet sam ja žrtva. Iskreno i jesam i nisam iznenađena što je Anastasija napustila takmičenje zbog kritike. Mlada je devojčica ne zna šta je snašlo. Estrada je džungla, moraš biti psihički zver da bi izdržao”.


 

 

Pročitajte: Ponovo zajedno: Marija Veljković jednim potezom oživela glasine o vezi sa Đorđem Davidom (foto)

 

Još iz kategorije