Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru: Evo sa kim je uhvaćen poznati fudbaler

24.02.2024

15:02

By

Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru

Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru

Poznata glumica Mirka Vasiljević privatan život drži daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je otkrila sve o svom suprugu Vujadinu Saviću. Naime, svojevremeno su domaći mediji uhvatili Vujadina u noćnom provodu gde je bio prisniji sa nepoznatom ženskom osobom, a Mirka mu je sve to oprostila.

Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru, sve javno priznala

– On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob.

Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru

– Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj …vežbalo se“, rekla je Mirka – rekla je Mirka u emisiji „Amidži šou“ i dodala da je nije pogodila fotografija na kojoj Vujadin sa nepoznatom devojkom u provodu.

Kako je Mirka tada istakla nedavno, ona nema problem sa tim da Vujadin često izlazi u noćni provod bez nje.

– Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne – priča Mirka i otkriva da i ona voli noćni život.


Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru

– Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo – rekla je glumica za „Blic“ i tada istakla kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

– Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo.

Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru

– Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost – zaključuje Mirka Vasiljević za domaće medije.

Još iz kategorije