Godinu i po dana od rođenja sina Matea, Ana Korać objavila predivne vesti: Čestitamo (FOTO)

15.08.2024

14:28

By

Rijaliti zvezda Ana Korać

Ata Images

Rijaliti zvezda Ana Korać, uživa u braku sa, još uvek, javnosti nepoznatim muškarcem sa kojim je dobila sina Matea, a u poslednje vreme njihov odnos našao se na meti spekulacija, da li su i dalje zajedno ili je pak došlo do kraha.

Rijaliti zvezda Ana Korać danas ima poseban razlog za slavlje

Da se ljubav ipak nije ugasila, govori njihova zajednička fotografija koju je pre nekoliko dana Ana objavila na Instagramu, a u opise iste ona je stavila tačku na nagađanja i svima stavila do znanja da je srećna i ispunjena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Korać ❤️‍🔥 (@ana_korac)

– Želim ovim povodom da se oglasim. Istina je da sam imala nesuglasice sa svojim suprugom, koje smo rešili, i dalje smo u braku – poručila je nedavno rijaliti zvezda Ana Korać.

U istinitost njenih reči govori i najnovija fotka koju je podelila sa praticima, a kojom je obavestila javnost da je u njihovom domu danas veliko slavlje.

 


Naime, povod da se Ana oglasi jeste rođendan njenog supruga koji su proslavili u svom luksuznom stanu u Beogradu, a rijaliti zvezda i atraktivna starleta potrudila se da mu priredi lepo iznenađenje.

Rijaliti zvezda Ana Korać

Koraćeva je zajedno sa njihovim naslednikom napravila čestitku na kojoj piše „Tata, srećan rođendan. Volimo te najviše“.

Rijaliti zvezda Ana Korać suprugu priredila prelepo iznenađenje

Prelepo dekorisana torta, čokoladne praline, plišana igračka i baloni sačekali su Aninog izabranika kada je stigao kući, a posebnu pažnju privukla je brendirana kesa sa skupocenim poklonom koji je njen dragi, sigurni smo, i te kako zaslužio.

Rijaliti zvezda Ana Korać

Da rijaliti zvezda Ana Korać zaista uživa u ljubavi i roditeljstvu jasno je svima, posebno  nakon ovih fotografija, a pored brojnih čestitki koje su pristigle na njihovu adresu, mnogi su poželeli da saznaju ko je misteriozni muškarac, koji atraktivnoj brineti ulepšava život.


Slične teme:
Ana Korać na meti kritika zbog jedne objave na Instagramu: Svi zumiraju fotografiju i upoređuju je sa Sorajom
Ana Korać pokazala izabranika: Ovaj lepotan je otac njenog deteta


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ana Korac Instagram

Još iz kategorije