Ana Korać na meti kritika zbog jedne objave na Instagramu: Svi zumiraju fotografiju i upoređuju je sa Sorajom

02.07.2024

10:42

By

Izgled Ane Korać

Ata Images

Ata Images

Otkako se prvi put pojavila na malim ekranima zahvaljujući rijaliti programu, starleta Ana Korać konstantno je u žiži medijskog interesovanja.

Izgled Ane Korać neprestano je na meti komentara

Prvenstveno svojom atraktivnošću, privukla je veliku pažnju i samo na Instagramu broji skoro 500 hiljada folovera, a svaka njena fotografija izazove pravu buru na ovoj društvenoj mreži, pa ništa drugačije nije bilo ni sada kada je na meti komentara ponovo bio izgled Ane Korać.

Izgled Ane Korać

Ana KoraćATA IMAGES

Iako na društvenim mrežama tokom trudnoće ona nije bila aktivna, već je želela da u miru provede trudničke dane, ubrzo nakon porođaja povratila je Instagram nalog i čini se da je sada aktivnija nego ikad.

Iz priloženih fotki i Insta story-ja, može se zaključiti da nekadašnja zadrugarka zaista uživa u životu i majčinstvu, međutim izgled Ane Korać nimalo nije zapostavljen i mnogi se slažu da je lepša nego ikad.

Izgled Ane Korać


Ipak, najnovija fotka koja je osvanula na njenom profilu, naišla je na, i te kako podeljene komentare, a u fokus su dospele obrve atraktivne brinete sa kojih mnogi nisu mogli da skinu pogled.

Pročitajte i – Drugarice, prokletnice – Zbog ovog muškarca Ana Korać i Soraja više ne pričaju

Mnogima je poznata priča da je njena dobra drugarica Soraja Vučelić, navodno uz pomoć hirurgije presadila dlake svoje kose na obrve o čemu se dugo komentarisalo na mrežama, a taman kad se priča o tome malo stišala, Ana Korać je, čini se ispratila ovaj trend.

Izgled Ane Korać pretrpeo je određenu promenu, a reč je o najnovijem trendu stilizovanja obrva

Naime, izgled Ane Korać, tačnije njene nove obrve izazvale su pravu buru među pratiocima i fanovima, a iako se većina slaže da joj iste odlično pristaju, mnogi su mišljenja da su guste i predugačke.

Izgled Ane Korać

Ana Korac InstagramAna Korac Instagram

Da li se starleta po Sorajinoj preporuci odlučila na istu metodu ili je samo poželela da isprati aktuelni trend i nacrtala obrve, nije poznato, u svakom slučaju njena lepota ni posle ove promene nije upitna.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Ana Korac Instagram

Još iz kategorije