Ana Korać i njen partner proslavili sinu prvi rođendan: Torta na četiri sprata, dekoracija preskupa, a gostima pevao on FOTO

27.02.2024

19:02

By

Ana Korać proslavila sinu rođendan

Ana Korać proslavila sinu rođendan

Ana Korać proslavila je sinu rođendan zajedno sa svojim partnerom. Ponosni roditelji organizovali su veliko slavlje za svog jedinca, a sve je odisalo luksuzom. Dekoracija je može se reći bila prava čarolija u kojoj je verujemo mališan uživao.

Ana Korać proslavila sinu rođendan zajedno sa svojim partnerom

Ana Korać i njen partner nisu štedeli za naslednika pa je sve bilo baš onako kako je mama zamislila. Sve je bilo u znaku medvedića Vini Pua, a torta koju su poslužili bila je na četiri sprata.

Slavlju je prisustvovala i Jelena Kostov, koja se potrudila da napravi dobru atmosferu, baš kao i njen kolega Aco Pejović.

Ana Korać proslavila sinu rođendan

Ana Korać se pre godinu dana ostavrila u ulozi majke i od tada se povukla sa javne scene, ali redovno na instagramu deli fotogarfije sa svojim naslednikom sa kojim je često čak i u sličnom stajlingu.

Podsetimo, nedavno je isplivala informacija i da se Ana razvela, te je to i sama potvrdila.


Pročitajte i: Žene će odlepiti: Muž Seke Aleksić skroz ošišan i bez brade, ne liči na sebe

– Istina je, razvela sam se. Izvinite, ali detalje bih zadržala za sebe – priznala je nedavno Ana.

Međutim, ubrzo posle toga Ana je fotografijama sve demantovala, ali se nije oglašavala.

Ana Korać proslavila sinu rođendan

Ana Koraćinstagram

Inače, Ana svog partnera sve vreme krije od očiju javnosti, a za njega se saznalo najpre na njenom rođendanu, ali ona o tome nije želela da govori po njegovoj želji.

Ana Korać proslavila sinu rođendan

Ipak, Ana je progovorila o ulozi majke u kojoj se ostvarila.

– Potpuno. Mislim da žena tek kad postane majka, shvati svoju životnu ulogu. Sve što je do tada bilo bitno, bilo prioritet sada je nebitno. Tek kada se postane roditelj, čovek vidi šta su prave vrednosti, šta je prava sreća i shvati šta je najiskrenija bezgranična ljubav – rekla je Ana, pa progovorila o planovima za sledeću godinu:

Pročitajte i: Majka Ane Korać pokazala unuka: Dečak je neodoljiv, a evo na koga liči

– Planovi su mi da ove godine što više kvalitetnog vremena provodim sa porodicom i da supruga ubedim da sebi skrati malo radno vreme. A što se želja tiče, sve moje želje su se ostvarile, s’ tim što bih želela da se ove godine ostvari jedan moj projekat koji je vezan za humanitarni rad sa nezbrinutom decom, ali ne bih ništa otkrivala dalje dok ne dođe vreme za to – priznala je Ana, pa otkrila koja je prva reč koju je njen sin izgovorio i ko je od njih dvoje strožiji roditelj:

– Nerado ću priznati, ali sin je prvo rekao „tata“. Tata je autoritet, a mama je tu da razmazi dete. Sin je isti tata. Ja se tešim da ima nešto na mene, ali kao što rekoh, samo se tešim. Ima moje okice – rekla je ranije za „Republiku“.

U nastavku u galeriji pogledajte forografije sa proslave rođendana

 

Još iz kategorije