Više ga ne krije: Ana korać pokazala partnera, sa ovim gospodinom je izgradila porodicu

29.11.2023

21:00

By

Momak Ane Korać

Momak Ane Korać ne voli da se pojavljuje u javnosti

Nekadašnja učesnica Zadruge, Ana Korać je krajem  februara na svet donela dečaka koji je uneo potppunu radost u njenu porodicu.

Iako je mališan posao centar njenog sveta mnoge zanima kako izgleda misteriozni partner Ane Korać koji se vešto krije od očiju javnosti.  Momak Ane Korać ne voli javno da se eksponira, a o njemu se tek ponešto zna. On, naime, živi u Obrenovcu i ugledni je biznismen koji je svojim manirima i pažnjom zauvek osvojio Anino srce.

Momak Ane Korać

Momak Ane Korać je još uvek misterija za javnost

Ona je  više puta izjavila da joj ne smeta to što njen dragi beži od objektiva i da poštuje njegovu želju da ostane anoniman jednom prilikom nije odolela pa je na društvenim mrežama podelila sliku sa voljenim čovekom.

Pročitajte: Svi se pitaju kad pre- Ana Korać se odselila sa sinom, zaštićeni su od svega

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana T.🥰 (@ana_korac)

Ipak je Ana stikerom prekrila njegovo lice, ali po onome što možemo videti, partner Ane Korać jecrnokosi frajer, savršeno izvajanog tela. Iako pažljivo bira objave koje će postaviti na društvenim mrežama ona je tokom zdravice snimila voljenog čoveka.


Pročitajte: Ne može više da ćuti- Ana Korać javno otkrila šta misli o svekrvi, njene reči šokirale javnost FOTO

Momak Ane Korać

Podsećanja radi, Ana Korać proslavila se učešćem u rijaliti programu „Zadruga”. Iako je oduvek privlačila veliku pažnju javnosti, ona se nakon vesti o trudnoći povukla iz javnosti.

Kada je na svet donela dečaka, Ana je ponovo postala aktivna na društvenim mrežama putem kojih s vremena na vreme objavi neku fotografiju trudeći se da sačuva privatnost svojih najmilijih.

Još iz kategorije