Svi se pitaju kad pre: Ana Korać se odselila sa sinom, zaštićeni su od svega

23.11.2023

19:00

By

Suprug Ane Korać

ATA IMAGES

Ana Korać

Selidba Ane Korać u luksuzan deo Beograda

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać je pre izvesnog vremena postala majka. Ona je na svet donela dečaka koji je uneo kompletnu radost u porodicu.

Ona se nakon porođaja povukla iz medija i u potpunosti posvetila detetu, Iako svog izabranika krije daleko od očiju javnosti, prema pisanju domaćih medija, nedavno su se preselili i sada žive u luksuznom delu Beograda, a selidba Ane Korać je izazvala lavinu reakcija u medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana T.🥰 (@ana_korac)

Anin izabranik je za nju i sina izabrao veoma luksuzni kompleks u kome žive samo milioneri. Moderna zgrada ušuškana je daleko od gužve i pruža im mir i intimu za porodičan život.

Zgrada u kojoj žive ograđena je visokom ogradom, imaju veliko dvorište, a sve je zaštićeno kamerama i alarmima. Anine prve komšije su i mnogobrojni amabasadori i zvaničnici stranih zemalja.

Pročitajte: Svi kažu da je ista Ana Korać- David Dragojević pokazao novu devojku FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana T.🥰 (@ana_korac)


Podsećanja radi, Ana je više puta isticala da je pronašla mir u svom partneru i da se upotpunosti posvetila majčinstvu što govore i njene objave na društvenim mrežama.

– Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene – rekla je Ana za domaće medije.

Pročitajte: Ana Korać prvi put pokazala muža- Ovo je lepotan sa kojim ima sina, žele lude za njim FOTO

Selidba Ane Korać

Od kako je postala majka promenila i stil oblačenja, pa nakon što se porodila više nema provokativnih stajlinga.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije