Maja Marinković saznala da je Car ponovo sam: Evo koji je njen sledeći korak

15.07.2024

18:00

By

Maja i Car

Maja i Car odavno nisu u vezi. Istina, Maja Marinković dugo je patila za Filipom, ali je uz pomoć kratke veze sa Stanislavom Krofakom uspela da ga preboli tokom učešća u rijalitiju Željka Mitrovića.

Maja i Car odavno nisu u vezi, za sada ne pominju pomirnje, ali je moguće da do njega dođe

Maja je inače zauzela četvrto mesto u rijalitiju, a kada je sela u studio da daje intervju, odmah su je obradovale vesti o Caru i Aleksandri koji više nisu zajedno iako su pre skoro tri meseca dobili ćerkicu Leonu.

Tokom intervjua odmah nakon izbacivanja kada je saznala da joj je bivši ponovo slobodan, Maja nije mogla da sakrije osmeh zbog raskida Aleks i Cara, iako se trudila.

Maja i Car

Maja Marinković

I mada su u tom momentu svi pomislili da su Maja i Car na korak do pomirenja, starleta je rekla da je ta veza Maje Marinković završena priča:

Kako je priznala, o bivšima govori sve najlepše, te da se više neće vraćati na promašene veze.


Maja i Car

– Neću mu se javiti. Filip i ja smo završena priča. Ja sam rekla da o bivšima govorim sve najbolje, nemam potrebu više da pljujem ni njega, ni nju. Poželela sam im sreću, to da li će oni biti zajedno ili ne, to zaista više nije deo mog interesovanja. Ljudi su dobili bebicu, tako da što se mene lično tiče, želim im sve najlepše od srca, bili oni zajedno ili ne – poručila je Maja za „Pink“.

Maja i Car odavno nisu u vezi, pa mnogi navijaju da se ponovo pomire, ali ona za sada to ne želi

Aleksandra Nikolić, sa druge strane, smatra da je i te kako moguće da se Maja i Car pomire:

– Što se tiče Maje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi – pričala je Aleksandra.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije