Maja Marinković pred slomom živaca: Ništa joj nije sveto, čak ni tuđe dete

27.05.2024

17:00

By

Raskid Maje Marinković

Bojan Vuković

Maja Marinković

Raskid Maje Marinković potresa Elitu

Stanislav Krofak definitivno je stavio tačku na vezu sa Majom Marinković. Naime, raskid Maje Marinković sada je definitivan jer ona i MMA borac iz Zagreba više nisu u ljubavi jer on neće ni da čuje za nju.

Raskid Maje Marinković usledio je nakon žestokog obračuna

Kako prenose mediji, više nema dileme o tome da li je raskid Maje Marinković zvaničan, a javnost je dodatno zgrožena jer starleta na ivici nervnog sloma za sve krivi ćerku i porodicu Stanislava Pantere koja je ocu putem pisma skrenula pažnju da se okane Maje.

Raskid Maje Marinković

Maja MarinkovićBojan Vuković

Sudeći po komentarima ljudi koji prate Elitu, raskid Maje Marinković bio je i te kako buran, ali joj uprkos tome ne daju za pravo da u priču upliće i Panterino dete budući da je ona samo htela da zaštiti oca od ovoga što mu se sada dešava.

Pročitajte i – Stanislav i Aneli uhvaćeni na delu – Maja ima nervni slom, a evo šta radi Janjuš

Starleta je ubeđena da se sve promenilo otkad je stiglo pismo njegove ćerke, u kojem joj je čestitala rođendan, ali i opomenula oca da pazi šta radi, jer „kamere snimaju i u toaletu“.

Pročitajte i – Stanislavu Maja važnija od ćerke – MMA borac nije odoleo, obuzela ga strast u toaletu

Shvatila sam da se Stanislav loži na poznate ličnosti, znaš ti šta je Maja Marinković za njega. I ja opet ponizim sebe da bih uzdigla njega. On je bio jako pažljiv prema meni, ali više ništa nije isto. Mislim da nije fer stvarno prema meni ovog puta. Nisam srećna, nemam perspektivu – rekla je Maja ubeđena da je Pantera fan rijalitija Željka Mitrovića, pa opisala kako tumači promene njegovog ponašanja prema njoj.


Raskid Maje Marinković

Stanislav KrofakPrintskrin/Youtube

– Mislim da je on mene tipovao, svestan je da sam sa Mionom u lošim odnosima. Da bi pokazao Mioni sa kakvom ribom će on da se smuva. E, tako smo mi počeli odnos – objasnila je Maja i dodala:

– Ćutala sam i trpela neke stvari. Pokrivala sam ga i lagala, mislim da je samo tražio način da me ostavi. Trpim neke stvari, gledam samo klipove gde gleda u Mionu, konstantno je odsutan.

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: B.V./PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije