Stanislavu Maja važnija od ćerke: MMA borac nije odoleo, obuzela ga strast u toaletu

25.05.2024

15:00

By

Veza Maje Marinković

Bojan Vuković

Veza Maje Marinković nije više stabilna

Veza Maje Marinković našla se na ozbiljnom ispitu. Kada se ćerka Stanislava Pantere oglasila i ocu jasno stavila do znanja da joj smetaju njegovi intimni odnosi s Majom, Krofak je obećao da više neće ni taći Maju u tom smislu. Međutim, rekao, pa porekao.

Veza Maje Marinković u krizi, nije ništa idealno kao što izgleda

Drugim rečima, veza Maje Marinković na korak je do raskida jer Maja i njen dečko više nemaju intimne odnose. To je Maji jako teško palo, pa od tog trenutka upada u svađe sa Panterom, a on je ipak pao na čari starlete.

Veza Maje Marinković

Stanislav KrofakPrintskrin/Youtube

Iako je Stanislav Krofak obećao i dao reč ćerki Vanesi da više neće imati vrele akcije pred kamerama, to ga nije dugo držalo. Misleći da nema kamera u toaletu, Stanislav je s leđa naskočio na Maju, pa je pala još jedna u nizu brutalna vrela akcija o kojoj bruje svi, budući da se sve čulo širom imanja u Šimanovcima.

Veza Maje Marinković

Podsetimo, Panterini fanovi, kao i njegova ćerka te čitava porodica Stanislava Pantere od samog starta nisu bili za vezu Maje i Stanislava. Od momenta kada je ta veza ozvaničena, oni su javno istakli da ih ipak ne podržavaju, posebno od kada su videli TikTok Filipa Cara u kom optužuje Maju da mu je prenela polnu bolest.


Pročitajte i – Roditelji Stanislava Pantere ogorčeni zbog nove snajke – Maja Marinković nepoželjna u Zagrebu

– Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne znači da se njihova prošlost može izbrisati – stoji u saopštenju porodice Krofak, ali ni to nije sve:

Pročitajte i – Maja Marinković unela nemire u Zagreb – Panterini fanovi spremili pakleni plan

– Dobar čovek je čovek koji radi dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše uradio. To je velika razlika. Iskrenost i dobrota nisu iste stvari. Mi našeg brata, sina, tatu, strica i šuraka podržavamo i volimo, ali svoje mišljenje imamo. Ne želimo da ispadne da smo mi za Mionu i da želimo da se pomire, nego mislimo kako Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak!

IZVOR: Starmagazin, Pink

SLIKE: BOJAN VUKOVIĆ/ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije