Maja Marinković odbrusila Panterinoj porodici: Pao joj mrak na oči, pomenula i vrele akcije

09.05.2024

20:05

By

Porodica Stanislava Pantere

B. VUKOVIĆ

Porodica Stanislava Pantere ne odobrava njegovu vezu

Od kada su starleta Maja Marinković i Stanislav Krofak obelodanili da su u vezi, njih dvoje se ne odvajaju. Kako kažu, mnogo im je lepo, uživaju u sunčanim danima, a ne fali im ni tema za razgovor. Osim toga, oni su izazvali i gnev, pa porodica Stanislava Pantere nema nimalo reči hvale za njihovu vezu.

Porodica Stanislava Pantere kivna na Maju Marinković

S tim u vezi, Maja Marinković više neće da ćuti iako je umeće Stanislava Pantere oborilo s nogu, te je rešila da se javno obrati i svima stavi do znanja da se ni porodica Stanislava Pantere ne pita za njenu vezu.

Porodica Stanislava Pantere

Nakon što je Stanislav obećao da više neće imati odnose pred kamerama zbog ćerke koja se pobunila, Maja nije više tako mirna i spokojna, ali je zato i rešila da pokaže zube:

Pročitajte i – Stanislav naskočio na Maju, pa ubacio u petu – MMA borac nokautirao starletu vrelom akcijom

– Rekla sam da veza sa mnom nosi težnu, nije lako biti u vezi sa Majom Marinković, ja sam sve svoje greške priznala, ako ti neko lupi šamar naravno da ćeš mu uzvratiti. Ja nisam Stanislavu ništa naštetila, nećemo više imati odnose i to je to. Ja nisam ograničena devojka i ovo je poniženje mene što je njegova porodica rekla – obrusila je Maja koja je odlukom Velikog šefa strogo kažnjena pre nekoliko dana zbog agresije.

Pročitajte i – Oglasila se Arkanova ćerka – Javno se obratila mrtvom ocu, pa priznala prevaru

Podsećanja radi, Maja je mesecima unazad ponavljala da je ove sezone ušla u rijaliti da do kraja bude sama. Osim toga, ona je uporno tvrdila da neće ni sa kim upražnjavati ni intimne odnose, ali očito se nije nadala da će se u Šimanovcima pojaviti frajer koji će osujetiti sve njene planove, što se sada i desilo jer se umeće Stanislava Pantere pokazalo na delu. Sada nam, pak, ostaje da vidimo da li će i do kada potrajati njihova veza budući da vrelih akcija više nema, a i Stanislavu očito nije svejedno znog kritika koje mu je uputila porodica Stanislava Pantere.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije