Stanislav naskočio na Maju, pa ubacio u petu: MMA borac nokautirao starletu vrelom akcijom

06.04.2024

11:04

By

Brat Stanislava Pantere

Printskrin/Youtube

Stanislav

Umeće Stanislava Pantere viđeno u Izolaciji

Od kada su starleta Maja Marinković i Stanislav Krofak obelodanili da su u vezi, njih dvoje se ne odvajaju. Kako kažu, mnogo im je lepo, uživaju u sunčanim danima, a ne fali im ni tema za razgovor. Osim toga, sada se u Izolaciji pokazalo i umeće Stanislava Pantere, a sudeći po Majinim uzdasima MMA borac je pravi pastuv u krevetu.

Umeće Stanislava Pantere na delu, Maja Marinković ukroćena, sve pršti od strasti

Maja je na samom početku veze sa Stanislavom, kada su se prvi put osamili u Izolaciji, nakon toga istakla da vrele akcije nije bilo, ali je naglasila i da to ne znači da je neće biti. I tako kako je rekla se i desilo, pa je umeće Stanislava Pantere izbilo u prvi plan.

Umeće Stanislava Pantere

Stanislav i MajaPrintskrin/Youtube

Podsećanja radi, Maja je mesecima unazad ponavljala da je ove sezone ušla u rijaliti da do kraja bude sama. Osim toga, ona je uporno tvrdila da neće ni sa kim upražnjavati ni intimne odnose, ali očito se nije nadala da će se u Šimanovcima pojaviti frajer koji će osujetiti sve njene planove, što se sada i desilo jer se umeće Stanislava Pantere pokazalo na delu ovog jutra.

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle – Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

Sudeći po snimku koji je izašao na društvenoj mreži „X“ jutros rano tresla se Izolacija kada je Stanislav naskočio na starletu i ubacio u petu. A koliko je obdaren može se zaključiti po Majinim uzdasima koji su odzvanjili Izolacijom.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Istina, vrela akcija desila se ispod pokrivača, pa se ništa nije videlo, ali se i te kako čulo, a sudeći po komentarima na pomenutoj društvenoj mreži, umeće Stanislava Pantere jutros rano dokazalo se na delu.


Umeće Stanislava Pantere

Maja Marinković

Podsetimo, pre mesec dana Maja je na kratko napustila „Elitu“, ali se ubrzo vratila. Kako se navodi, išla je kod svog lekara na kontrolu zbog uvećavanja zadnjice.

Još iz kategorije