Kraj ljubavi Aleks Nikolić i Filipa Cara: Svi čekaju reakcije Maje Marinković

07.07.2024

20:59

By

Ljubav Aleksandre i Cara

Ljubav Aleksandre i Cara ipak nije opstala. Kako je sama Aleksandra Nikolić priznala, više nije u ljubavi sa Filipom Carem, ali to ne umanjuje njegovu prisutnost u životu njihove ćerkice.

Ljubav Aleksandre i Cara ipak nije opstala, ovo su svi detalji

Kako prenose svi mediji, ljubav Aleksandre i Cara prestala je nekoliko meseci pošto se rodila njihova ćerkica Leona Car.

Naime, Aleksandra se oglasila i priznala da preko nekih stvari iz njihove prošlosti nije mogla da pređe, te da je rešila da definitivno stavi tačku na vezu, pa ovaj sada bivši par izaziva svu pažnju medija.

Ljubav Aleksandre i Cara

Aleksandra NIkolić i Filip CarB.V.

– Filip je otac mog deteta i ja stvarno neću pričati ništa ružno o njemu. Smatram da ne bi trebalo da pričam, kao ni on. On i ja kao par nismo mogli da funkcionišemo, prosto, neke stvari nisu mogle da se gurnu pod tepih i kao, hajde, idemo dalje. Čaša kada jednom pukne, ti možeš da se trudiš da je krpiš, zalepiš, ali uvek će negde cureti, prosto tako je. Meni su se uvek neki stvati vraćale i dolazilo je do nesuglasica, ali to ne umanjuje ništa njega kao oca mog deteta – rekla je Aleks Nikolić u jednoj emisiji.

Pročitajte i – Ništa od svadbe Aleks i Cara – Pobednica Zadruge 6 priznala istinu o vezi sa Filipom

Nakon ovoga se oglasio i Filip, koji je na Instagramu imao misterioznu poruku.


– Samo se udalji, sve ćeš da vidiš jasnije – piše u snimku, a neki su to protumačili kao poruku Nikolićevoj, s obzirom da su se razdvojili i žive u drugim državama.

Ljubav Aleksandre i Cara ugasila se zbog Maje Marinković

Podsetimo, komentarišući Maju Marinković, Aleksandra je izrazila mišljenje da je moguće da se Maja pomiri sa njenim bivšim partnerom, Filipom Carem, nakon završetka rijalitija „Elita“. Ova pretpostavka izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije