Narod ne veruje šta gleda: Ša prešao sve granice, ne da Mioni da se pomeri VIDEO

15.04.2024

16:04

By

Ponašanje Nenada Aleksića Ša

M.M./ATAImages

Ponašanje Nenada Aleksića Ša ne prestaje da se komentariše

Reper Nenad Aleksić izaziva mnogo pažnje ali i kritika u javnosti zbog svog ponašanja prema devojci Mioni. Naime, on ne krije svoju ljubomoru, često ima izlive besa, a sada je kako narod piše prepao sve granice.

Ponašanje Nenada Aleksića Ša ne prestaje da se komentariše, novi snimak zabrinuo sve

Tokom sve učestalijih svađa Aleksić je počeo da gubi kontrolu, a sada je na društvenim mrežama počeo da kruži snimak na kom se vidi kako on Mioni ne da da mrdne od njega.

Dok su sedeli za crnim stolom, Nenad je mazio Mioninu ruku, a kada je pevačica pokušala da se izmakne, reper joj to nije dozvolio.

Pročitajte: Zvezdan Slavnić ne može bez nje- Ona je moja najveća ljubav za ceo život

Snimak je naišao na burne komentare rijaliti fanova koji smatraju da je Ša previše posesivan u ovom odnosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Podsetimo, Ša ne može da obuzda bes zbog Mioninog odnosa sa njenim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, pokušavao je više puta da pobegne iz „Elite“, lomio je inventar i plakao.


Nedavno je došlo i do njihovog raskida, a sve zbog njegove bivše supruge Vanje i Stanislava. Krofak je otkrio šta se dešavalo nakon ročišta Aleksića i Vanje Ignjatović.

Pročitajte: Astrolog otkriva-  Ša vuče strašno prokletstvo, Miona u velikoj opasnosti

Kako Stanislav tvrdi, reper je po izlasku iz sudnice zagrlio bivšu suprugu, a ove navode Nenad je sve do tada negirao.

Reper je prilikom ulaska u aktuelnu sezonu rijalitija „Elita“ isticao da je u rijaliti ušao kako bi dokazao supruzi koliko je voli, a nakon nekoliko meseci porekao je sve kada se upustio u ljubavni odnos sa Mionom Jovanović.

Ponašanje Nenada Aleksića Ša

Miona i ŠaYouTube/Printskrin

Miona i Ša neretko pominju Vanju u rijalitiju, a nakon što je Miona rekla kako je reperova bivša žena abortirala, Ignjatovićeva se odmah oglasila na društvenim mrežama.

– Ni ova, ni ovaj ne razmišljaju da sutra nekad treba da postanu roditelji… Plašite se Boga – poručila je Vanja.

Podsećanja radi, Vanja je nedavno govorila o braku sa Ša.

– Govori da je plakao Matoroj, a nisu se ni čuli dok smo bili zajedno. Našla sam mu poruke sa devojkama, a priča se da sam se ja sa nekim dopisivala. Miona se šokirala, a tek će biti šokirana kad vidi njegovo pravo lice. On je psihopata, ne znam kako iko može da mu veruje. Slavim dan kad sam ga se rešila.

Ponašanje Nenada Aleksića Ša

M.M./ATAImagesATA IMAGES

– Toliko sam bila loša, da je držao moju sliku svuda. Meni je žao devojke koja završi sa njim. On je bio taj koji je bio ljubomoran na sve i svakoga. Pravio je problem i kad se čujem sa majkom. Takva osoba ne može da se promeni- istakla je ona između ostalog.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije