Ša u suzama: Saznao da se Miona muva sa drugim učesnikom, hoće da beži iz Elite

20.12.2023

10:00

By

Ša u suzama

Ša u suzama zbog Mione i Anđela

Reper i učesnik Elite, Nenad Aleksić Ša nedavno je uplovio u vezu sa Mionom Jovanović.  Međutim, u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, pa skoro svakodnevno imaju žestoke svađe pred kamerama.

Ša u suzama

Ša u suzama hoće da napusti rijaliti

Naime, Ša počeo je da pravi žrtvu od sebe u Eliti, pa navodno želeo da pobegne iz rijalitija. On je doživeo nervni slom zbog Mione Jovanović jer je shvatio da se njoj sviđa Anđelo Ranković, što mu je potvrdio i Marko Đedović.

Reper je gađao Mionu flašicom, što je mnoge šokiralo, a nakon toga je počeo da ponavlja da želi da napusti rijaliti, pa je krenuo ka kapiji.

– Teodora, Bebica, pitao sam koga gleda, gde gleda, izluđuje me, koga ja gledam? Ja gledam?! Ja buraz! – govorio je Nenad.

Ša u suzama


– Nisam ni ja tri hiljade puta, pa mi je on rekao – dobacila je Miona, pa ju je Ša gađao flašom.

– Moram da odem, ne mogu da se iskuliram, vratio sam se prošli put, sad ne mogu više. Hoće da napravi monstruma od mene! Samo hoću da izađem, ne mogu da izdržim, tebra, ne mogu, tebra ne mogu da izdržim, mrtav sam umoran, ne mogu ovo, namerno mi ovo radi, ona ima neki problem, buraz, ozbiljan u glavi. Ne možeš da se igraš sa mnom, buraz, ja nisam normalan – govorio je Ša, kao i inače.

Podsećanja radi, zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović u lajvu na Tiktoku progovorila je o odnosu sa reperom i pokazala doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja.

Još iz kategorije