Obezbeđenje uletelo: Matora nasrnula na Anitu i Anđela, ori se Elita FOTO

09.02.2024

21:02

By

Matora nasrnula na Anitu i Anđela

Matora nasrnula na Anitu i Anđela

Matora nasrnula na Anitu i Anđela

U rijalitiju „Zadruga 7 – Elita“ danas je došlo do žestokog okršaja u dvorišti Bele kuće na imanju u Šimanovcima lada je Matora nasrnula na Anitu i Anđela.

Matora nasrnula na Anitu i Anđela

U toku je bila emisija ‘Gledanje snimaka’, koja u zadrugarima uvek probudi najmračnije. Upravo zbog toga je Matora pobesnela na Anđela i Anitu, te iznela teške optužbe o Anitinoj porodici.

Anita i Matora sada su na najužasniji način jedna drugoj vređale porodice, a onda je Stanojlovićeva iznela strašne tvrdnje o Matorinom ujaku, a potom je Tomićeva napala Anđela da voli muškarce. Zatim je umalo došlo i do fizičkog obračuna kada je Matora nasrnula na Anitu i Anđela.

Matora nasrnula na Anitu i Anđela3

Matora nasrnula na Anitu i Anđela3printscreen youtube TV pink

Matora nije posle toga mogla da se smiri  iznela je niz uvreda na račun i anite i Anđela, a Anita joj je govorila u jednom trenutku da nju ne može da isprovocira.

PROČITAJTE I: Izlanula se: Matora napušta Elitu, pred njom je životna odluka

Od ove žestoke svađe orila se celo imanje u Šimanovcima. Obezbeđenje je u jednom trenutku pritrčalo jer je umalo došlo i do fizičkog kontakta među akterima ovog incidenta.


Matora nasrnula na Anitu i Anđela

Matora nasrnula na Anitu i Anđela

Podsetimo, Matora nikako ne može da se pomiri sa tim da ona i Anita više nisu u braku, kao i da je Anita sa Anđelom sa kojim je Jovana nekada bila dobar prijatelj.

Matora nasrnula na Anitu i Anđela

Matora nasrnula na Anitu i Anđelaprintscreen youtube TV pink

Iako Matora govori da jedva čeka razvod i da izađe iz Elite kako bi potpisla sve što je potrebno jer je advokatici već rekla da sve ide po ubrzanom postupku, kada se ovako neka svađa dogodi jasno je da joj nije svejedno.

I kada se situacija stišala i kada su se razvodjili Matora na jednu stranu a na drugu Anita i Anđelo, Jovana je išla kroz Belu kuću i psovala.

IZVOR: Star

SLIKE: Pritnscreen Youtube Pink

Još iz kategorije