Izlanula se: Matora napušta Elitu, pred njom je životna odluka

08.02.2024

14:00

By

Matora napušta Elitu

B.V.

Jovana Tomić Matora

Matora napušta Elitu uskoro

Jovana Tomić Matora napušta Elitu uskoro jer očekuje poziv koji bi trebalo da usledi zbog brakorazvodne parnice. Kako je još ranije isticala, njena advokatica je podnela zahtev za razvod braka i Matora očekuje svakog časa poziv kako bi se to sve okončalo.

Matora napušta Elitu kako bi završila sve oko razvoda

Kao što je poznato Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović u rijaliti Elita 7 ušle su kao supruge, međutim došlo je do razlaza između njih dve kada je izvesna Matea Car ušla i raskrinkala Anitu.

Ona je to prilikom otkila da se Anita dopisivala sa njom na dan venčanja i od tog trenutka Jovana i Anita više isu zajedno.

Posle toga je u rijaliti ušao i Anđelo Ranković koji je tek napravio potpunu pometnju pa su on i Anita ušli u vezu koja i dalje traje.

Tokom emisije u Elitipitanje je postavljeno Anđelu, a onda se odotalo celo klupko kada je Jovana i izlanula da napušta Elitu.

Matora napušta Elitu

Anita i Anđeloprinstcreen TV Pink


– Šta kažeš na navode Anitine majke da je podnela zahtev za razvod braka Anite i Matore? – glasilo je pitanje.

– To treba što pre da se završi papirološki. Nemam ja nikakav problem s tim. Bolje ću se osećati zbog nje, drugačije gledam na to, da se papriološki razvedu biće joj lakše. Da se rasterete i jedna i druga toga. Mislim da je to prava stvar – rekao je Anđelo.

PROČITAJTE I: Majka umalo završila u bolnici: Otkriveno šta Anđelova porodica misli o Aniti

– Ako je to uradila, hvala joj. Ovde se već pokreće priča da nema razvoda. Ja odavde ne mogu da ga podnesem, ako ona jeste, super. Čim se podnese zahtev znači da si razveden, da ne mogu ljudi ovde više da mi pričaju da sam udata. Hvala joj – rekla je Anita.

Matora napušta Elitu

Jovana Tomić MatoraBojan Vuković

– Anita nije ni bila u braku, nije me ni volela, udala se iz koristi. Kakav je to brak? Nikad ga nije ni vrednovala i ništa nije radila. Zahtev je podnet, bila sam napolju kod notara. Njena mama da podnese razvod koji sam ja već podnela? Čak je moja advokatica tražila da to ide po bržem postupku. Imaš pravo jer je javno. To mi je majka rekla kad sam bila izvedena na sahranu kod ujaka. Taj ko je pomislio da bih ja ostala u braku sa Anitom i ne bih se razvela od nje, taj neko je stvarno debilčina. Ako je ona pomislila da se iz inata neću razvesti, onda je još veći debil. Jedva čekam da me pozovu na kapiju da to završim – rekla je  i tako otkrila i sama da Matora napušta Elitu.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković, prinstcreen Pink

Još iz kategorije