Astrolog otkriva: Ša vuče strašno prokletstvo, Miona u velikoj opasnosti

16.12.2023

16:00

By

Ša i Miona

Ša i Miona priznali emocije pred svima

Ša i Miona su priznali emocije jedno prema drugom, što se njenoj porodici nikako ne dopada i ne podržavaju pevačicu da bude sa reperom koji je duplo stariji od nje.

Ša i Miona

Ša i Miona izazvali lavinu komentara

Kontaktirali smo astrologa Vladimira Cvijanovića koji nam je rekao da Ša vuče opasno prokletstvo te da zbog toga nema sreće u ljubavi, kao i da on još nije čovek svojih godina i zato bira duplo mlađe devojke.

Ša i Miona

– Ša je neko ko nije zreo za svoje godine, negde je ostao u onim kasnim dvadesetima i zato stalno bira duplo mlađe devojke. Iako se on ostvario kao muzičar, ima ime i prezime, to ga nije učinilo zadovoljnim i sigurnim u sebe, otuda su ti izlivi ljubomore. Moram da napomenem, još pre tri godine kada sam otvarao njegov horoskop video sam nešto što mi se nije dopalo. Ša ima neko prokletstvo, moram tako da kažem, iako ne volim taj termin da upotrebljavam. Tada sam još rekao da je neka devojka na njega bacila crnu magiju, i to onu najtežu, da ga liši potomstva. Njega muči to što se nije ostvario kao otac i to je njegova najveća bol, međutim, sve radi pogrešno i na lekcijama se ne uči, konstantno ponavlja iste stvari. On mora da za sebe odabere zrelu ženu, koja će da ga povuče, da ga digne na neki viši nivo. To je bila njegova bivša supruga Ivana, sa njom je bio ostvaren, greška je što je taj odnos pustio niz vodu. Ne vidim budućnost njega i Mione, ona je specifična i može da ga dovede do tačke pucanja. Jako slične aspekte imaju ona i Tara Simov, njemu takve devojke ne mogu da doneu ništa dobro. Kao što sam rekao krenimo od godina i te razlike. Moj savet je da on što pre poseti manastir, nađe duhovnika i proba da kroz molitve reši to što je na njega bačeno. Možemo da verujemo ili ne, ali ja tvrdim da je na njega bačena najteža crna magija. Kada se posveti tome, on će biti nov čovek, samo stvarno tome mora da se posveti, ne može da pomogne sebi tako što će svake godine biti u rijalitiju- kaže nam astrolog.

Mionina drugarica kaže da su svi iznenađeni zbog njene afere sa Ša, kao i to da njena mama neće dozvoliti da oni van rijalitija budu zajedno.


Pročitajte: Bivša žena otkrila nepoznate detalje- Ša je psihipata, našla sam mu poruke, Miona će se šokirati

Ša i Miona

– Situacija je alarmantna mogu tako da kažem, niko ne podržava tu vezu, aferu, šta god da je. Mama njena se nada da će je videti za Novu godinu i tada planirada joj kaže da je niko ne podržava i da se mora njega rešiti. Rekla je da neće dozvoliti da oni budu skupa- kaže nam Mionina drugarica.

Još iz kategorije