Ša u velikom problemu: Mionina porodica spremila strašnu osvetu

09.12.2023

12:00

By

Majka Mione Jovanović

YouTube/Printskrin

Miona

Miona i Ša sve prisniji u rijalitiju

Ša je konačno preboleo razvod sa Vanjom, a u tome mu je pomogla Miona u koju se tokom učešća u rijalitiju zbližio i zaljubio. Iako je mlada pevačica ušla kao zauzeta devojka i njoj su popustile kočnice te je samo pitanje dana kada će zvanično započeti vezu sa reperom.

Miona i Ša

Miona i Ša na korak od ljubavne veze

Kako saznajemo od Mionine drugarice, njen dečko MMA borac Stanislav Krofak ostavio je pevačicu još kada je počelo da se govori o tome da ima flert sa Nikolom Lakićem.

Da je slobodna devojka saznala je za Arađelovdan kada je izostala čestitka od Stanislava, ali nju to nije pogodilo jer već neko vreme u tajnosti sa Ša razmenjuje emocije. Međutim, njena porodica nikako ne podržava da ozvaniči vezu sa reperom.

Pročitajte: Sada će nastati pravi haos- Matorina bivša ulazi u Elitu, Aniti neće biti dobro

Miona i Ša

– Miona je imala super momka, on je njoj bio posvećen i podržao je da uđe u rijaliti, ali čim se potegle priče oko toga da ona flertuje prvo sa Lakićem, a onda sa Ša, on je odlučio da je ostavi. Svako veče izlazi i viđen je sa raznim devojkama, a jasno je svima koji poznaju Mionu da se njoj Ša dopao i da su joj popustile sve kočnice te da će brzo ući u vezu. Njena porodica nije oduševljena i ne slaže se sa tim. Žao im je što nije sačuvala vezu sa Stanislavom, tu ljubav su podržavali. Nemaju ništa lično protiv Ša, ali im se ne dopada kakav je u ljubavnim odnosima jer je već počeo da Mioni ljubomoriše, već ima one svoje ispade, a i on je duplo stariji od nje i to im se ne sviđa- rekla je Mionina drugarica i dodala:


– Oni će ako bude prilike za Novu godinu da joj skrenu pažnju da im se ne dopada ta igranka sa Ša, jer će tu zaista biti problema, njihovi karakteri su teški i to će biti poput veze kakvu je imao sa Tarom Simov. Boje se da će da izazove Mionu i da će pokazati onu drugu stranu, agresivniju koju ne želi ni ona sama da ispolji. Ušla je u rijaliti kako bi se afirmisala i kako bi imal anastupe nakon rijalitija, a sve ovo vodi u neki drugi pravac- kaže Mionina drugarica i nastavlja:

Pročitajte: Tara Simov prošla kroz pakao- Dečko je zlostavljao nakon porođaja, iznela sve u javnost FOTO

Miona i Ša

– Njoj se Ša dopada, to se vidi, ali stvarno se svi bojimo da sa njim uđe u vezu. Mislim da on mora sam sa sobom da se pozabavi, ni sam ne zna šta želi.

Još iz kategorije