Sada će nastati pravi haos: Matorina bivša ulazi u Elitu, Aniti neće biti dobro

05.12.2023

10:05

By

Matora napušta Elitu

Bojan Vuković

Jovana Tomić Matora

Matorina bivša nagovestila ulazak u Elitu

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su trenutno glavna tema u medijima zbog svog razvoda. Kao što je već poznato, Anita je prevarila Matoru, a ova je odmah zatražila papire za razvod braka.

Matorina bivša

Matorina bivša je bila MC Alex

Međutim, u rijalitiju ih sada očekuje novi izazov, a to je da će veruskoro u Elitu ući MC Alex koja je bila u vezi sa Matorom. Na Instagramu se sada pojavila anketa u kojoj korisnici ove društvene mreže glasaju za to kako im se sviđa pomenuta ideja.

 Da li biste voleli da se MC Alex pojavi kao gost jednog utorka? – glasilo je pitanje.

– Top ideja – odgovorila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bajić (@mcalex_ofc)


Podsetimo, MC Alex se nedavno oglasila za medije, pa otkrila da je Jovana Tomić Matora sve vreme pokušavala da ostvari kontakt sa njom, iako su one na svoju „priču“ stavile tačku još u Zadruzi.

Inače, Anita je i na keti svoje bivše svekrve jer navodno hoće da joj oduzme dete.

– Svi su u šoku, njena majka je jedva uspela da smiri situaciju sa ocem Anitinog deteta kada je bila u vezi sa Zolom. On je još tada hteo da uzme dete jer smatra da je neprimereno da jedna majka ima odnose pred kamerama. Angelina je pričala sa njim i nekako rešila tu situaciju, ali sada nakon ove akcije sa Matorom ni ona žena ne zna šta da kaže. U paklu su svi, majka se nje bukvalno stidi, nikome se ne javlja na telefon. Čula se sa ocem deteta koji joj je rekao da neće ad dozvoli da Anita vidi više sina jer je očigledno dete ne zanima kada sebi dozvoljava takve stvari da radi. On želi da zaštiti dete koliko je to moguće i već je pričao sa advokatom i pokreće tužbu kako bi uzeo starateljstvo. On je u dobrim odnosima sa Angelinom i rekao joj je da će ona kao baka moći da viđa dete, ali Anita neće moći jer ih je stavila na stub srama svojim ponašanjem- priča izvor Upućen u ovu priču i dodaje:

Pročitajte: Glavni svedok izneo detalje- Anita sve vreme izbegavala svadbu, strašnu stvar je uradila u sobi

Matorina bivša

– Anita je zarad ostajanja u rijalitiju spremna na sve, ponaša se kao da je sama na svetu i da nikada neće izaći iz rijalitija. Nije na Matoroj da razmišlja o njenom moralu. Ona je ko muškarac i njoj se sve prašta, ali Anita nikako nije smela da ima odnose sa njom pred kamerama. Ona je majka i mora to da ima to umu, pa zato njen bivši muž sada pokreće pitanje starateljstva i sigurno će joj nuzeti sina preko suda.

Još iz kategorije