Dirljivo: Nataša Bekvalac u suzama zbog ćerke Hane, ovo su detalji FOTO

01.03.2023

21:00

By

Ljubavni život Nataše Bekvalac

Bojan Vuković

Reči Hane Ikodinović rasplakale su njenu mamu Natašu Bekvalac

U domu Nataše Bekvalac juče je bio poseban dan. Naime, njena mlađa ćerka Katja Lazukić proslavila je rođendan, a ponosna mama priredila je mezimici žurku za pamćenje. Sve je bilo u znaku animiranog filma „Zaleđeno kraljevstvo”, a glavna zvezda bila je Elza, junakinja koju smo videli čak i na rođendanskoj torti.

Reči Hane Ikodinović gađaju pravo u srce

Čestitke povodom Katjinog rođendana stizale su tokom čitavog dana, a jedna od njih privukla je veliku pažnju javnosti. Naime, slavna pevačica je na svom Instagram profilu podelila pismo starije ćerke, a reči Hane Ikodinović upućene sestri Katji rasplakale su pratioce, ali i samu Natu.

Pročitajte: Kao bliznakinje – Nataša Bekvalac i njena ćerka oduševile identičnim kombinacijama FOTO

reči hane ikodinović

‒ Dan kada sam saznala da ćeš se ti roditi bio je najlepši u mom životu. Nisam spavala, nisam jela, pravila sam plan kako da budem najbolja sestra na svetu. Tetka Kika me je u jednu običnu sredu posle škole nazvala da mi kaže da si se ti rodila. Nisam mogla da prekinem da plačem. Ceo život sam te toliko želela. Uplašila sam se kada smo mama, ti i ja ostale same. Mislila sam da nismo dovoljno jake. Onda smo se jedna zbog druge zbližile više nego ikad. Dokazale smo da i te kako možemo, i da nam je tako najbolje –  bile su reči Hane Ikodinović koja je za kraj dodala:

Pročitajte: Ovakav stan još niste videli – Za enterijer dala 20.000 evra, ovo je raskošni dom Nataše Bekvalac FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

‒ Obećala sam mami da ću zauvek da te čuvam. Ne znam šta je bio život pre tebe, ovih pet godina je najlepših, najzabavnijih pet godina koje ikome mogu da se dese. Volela bih da svima mogu da ispričam koliko si genijalna. Koliko si duhovita, koliko mi je svako jutro sa tobom prelepo. Volela bih da svima otpevamo pesmicu na engleskom i da brojimo do dvadeset. Hvala ti što me voliš. Hvala ti što si nam pokazala šta je život i što si nas vratila u isti. Ja sam najsrećnija devojka na svetu jer imam tebe i mamu pored sebe. Voli te beskonačno tvoja Hani Bani – zaključila je starija ćerka Nataše Bekvalac.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije