Novi transfer Dušice Jakovljević: Niko nije očekivao da voditeljku čeka baš ovo

13.05.2024

12:00

By

Posao Dušice Jakovljević

ATA IMAGES

Dušica Jakovljević

Posao Dušice Jakovljević intrigira javnost

Pre malo manje od mesec dana kao bomba u medijima je odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević dobila otkaz na TV Hype. To je potvrdio i direktor Hype produkcije Saša Mirković, a i Dušica se oglasila i iznela detalje tim povodom, pa više nema dileme da je njena saradnja sa Mirkovićem završena. Zbog toga i ne čudi što je posao Dušice Jakovljević glavna tema u svim medijima.

Posao Dušice Jakovljević glavna je tema u domaćim medijima

Kako su mediji preneli, posao Dušice Jakovljević vraćen je na TV Pink, u njenu matičnu kuću gde je radila više od decenije, ali sve do sada niko nije znao koji će format Dušica tačno voditi.

Posao Dušice Jakovljević

M.M./ATAImages

Najpre se spekulisalo da će posao Dušice Jakovljević biti emisija „Premijera – Vikend Specijal“ budući da je voditeljka Tijana Prica napustila Pink, međutim, bilo je reči i o tome da će Dušica ponovo voditi neki format koji je usko vezan za rijaliti ili će pak dobiti potpuno novu emisiju.

Pročitajte i – Sveti Vasilije Ostroški mi se javio u snu – Jovana Jeremić ostala nema, čeka je novo čudo

S tim u vezi, sve je iznenadila najava emisije za večeras u kojoj će Dušica ugostiti starletu Staniju Dobrojević. Ta emisija emitovaće se uživo, neposredno pred „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“ koji već tradicionalno ide ponedeljkom.

Pročitajte i – Ceca završila u suzama zbog Veljka – Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

Podsećanja radi, povodom povratka Dušice Jakovljević na Pink, oglasio se i Milan Milošević koji je takođe imao prekid saradnje sa ovom medijskom kućom, ali se nakon uspešnih pregovora vratio da vodi formate po kojima je prepoznatljiv.


Posao Dušice Jakovljević

Milan Milošević

– Ne mešam se u odluke mojih poslodavaca, niti sam upućen u njihovo poslovanje, a što se mene tiče ko god došao, dobrodošao. Zna se gde je najbolje i gde treba da budu najjači – izjavio je Milošević povodom teme posao Dušice Jakovljević.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije