Ceca Ražnatović očajna zbog smrti: Pevačica ovo nikada neće preboleti

13.05.2024

14:00

By

Tuga Cece Ražnatović

Ata images

Ceca

Tuga Cece Ražnatović za pokojnim Arkanom sve je veća

Pevačica Ceca Ražnatović nikada nije prebolela smrt supruga Željka Ražnatovića Arkana. Naime, tuga Cece Ražnatović, kako godine prolaze, sve je veća i veća. Iako je prošlo 24 godine od tragedije, folk diva je svesna da smrt supruga nikad neće preboleti.

Tuga Cece Ražnatović ne jenjava ni posle 24 godine od Arkanove tragedije

Ceca je u više navrata istakla da od ljubavi nije odustala, ali uvek podvuče da Arkanovo mesto niko nikada neće moći da zauzme, te je jasno da je tuga Cece Ražnatović za mužem s godinama sve veća i veća.

Tuga Cece Ražnatović

Ceca i ArkanPrivatna arhiva

– Često ga pominjem. Njega nema pune 24 godine, ali je on svakodnevno prisutan u našim pričama, razgovorima, to je potpuno prirodno. Sa Željkom imam dvoje divne dece, ta deca su vrlo svesna ko ima je otac i potpuno je prirodno da ga pominju i evociraju uspomene na njega – rekla je Ceca i dodala:

Pročitajte i – Ovo je dečko Cece Ražnatović – Otkriveni svi detalji velike ljubavi

– Dešavalo mi se mnogo puta i da mi suze krenu i da progutam knedlu, da ode šminka, ode sve. Nama ženama je to problem, muškarcima nije. Razmaže se maskara, veća dara nego mera. Šalu na stranu, prepustim se emocijama. Najlepše je kada možete da ispoljite osećanja i da ih podelite sa ljudima – istakla je pevačica kojoj je najteže kad god se obeležava godišnjica Arkanove smrti.

Pročitajte i – Cecu napustio duhovnik iz Hrama Svetog Save – Vladika Stefan Šarić doneo odluku

Podsetimo, pre Arkana Cecina ljubav bio je poznati fudbaler. Bivši dečko Cece Ražnatović bio je Vladan Lukić, nekadašnji igrač Crvene Zvezde. Ceca i Vladan uplovili su u vezu 1989. godine kada je imala 16, a on 18 godina. U to vreme pričalo se da njih dvoje planiraju i veridbu, međutim Vladan je nakon godinu dana otišao na odsluženje vojnog roka, te su odlučili da vezu okončaju, a mediji su brujali da je Ceca upravo njemu posvetila veliki hit „Pustite me da ga vidim“.


IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/Privatna arhiva

Još iz kategorije