Tuga do neba: Preminula majka poznatog pevača

13.05.2024

10:10

By

Umrla majka Mirze Selimovića

Instagram

Umrla majka Mirze Selimovića, pevač ne može da veruje

Mirza Selimović, poznati pevač, saopštio je putem društvenih mreža da je umrla majka Mirze Selimovića, Nedreta. Pevač se teška srca oprostio od nje dirljivim rečima:

Umrla majka Mirze Selimovića, tuga je ogromna zbog gubitka

– Odmori se najdraža moja. Voli te tvoj Mirza.

U okviru svojih „storija“, takođe, objavio je i jednu njenu crno-belu fotografiju i time pokazao da se u njegov dom uselila tuga.

Umrla majka Mirze Selimovića

Majka Mirze Selimovića je, podsetimo, neko vreme bolovala. Nedavno, on je zbog stanja u kom se ona našla bio prinuđen da se javno obrati za pomoć i tada je naveo specifične medicinske zahteve upravo jer se pribojavao da će doći trenutak kada će morati medijima da saopšti da je umrla majka Mirze Selimovića.

Pročitajte i – Čoli neće biti dobro kad vidi fotke sa motora – Ćerka Una objavila slike sa dečkom, Instagram gori

Naime, pevač je tada zamolio ljude koji su u mogućnosti, odnosno odgovarajuće krvne grupe, da doniraju krv njegovoj bolesnoj majci Nedreti, a sada je zbog smrtnog slučaja otkazao sve koncerte.


Pročitajte i – Sveti Vasilije Ostroški mi se javio u snu – Jovana Jeremić ostala nema, čeka je novo čudo

– Dragi prijatelji, potrebna nam je vaša pomoć. Trombociti, krvna grupa nulta, za Nedretu Selimović. Javiti se na kliniku za transfuziologiju sutra pre podne. Hvala vam – napisao je pevač putem svog Instagram profila, a malo pre toga imao je i udes, pa ga je baš poteralo:

– Dragi moj, zbog objektivnih razloga i saobraćajne nezgode na putu za Beograd primorani smo otkazati večerašnji nastup. Hvala bogu, svi smo dobro, a mi se uskoro družimo na isto mestu i objavljujemo novi datum. Večeras umesto nas nastupaju sjajni momci i ovim putem im se zahvaljujem što su nam izašli u susret u kratkom vremenskog roku – napisao je on koji os kada se saznalo da je umrla majka Mirze Selimovića ne može da dođe sebi i jako je tužan i utučen.

 

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije