Sloba Radanović u Urgentnom centru: Pevač prolazi kroz novu životnu dramu

13.05.2024

13:00

By

Majka Slobe Radanovića

Ata images

Sloba Radanović/Ata Images

Majka Slobe Radanovića ima probleme sa zdravljem

Poznati pevač Sloba Radanović stigao je jutros rano u zdravstvenu ustanovu zbog majke Draginje Radanović. Name, majka Slobe Radanovića imala je danas hitno zakazan pregled, te ne čudi što je Radanović zabrinut.

Majka Slobe Radanovića muči se sa kukovima i otežano hoda

Zabrinutost se jasno videla na licu popularnog pevača, a da li je majka Slobe Radanovića došla sa sinom samo na pregled ili je u pitanju nešto ozbiljnije, još uvek nije poznato.

Majka Slobe Radanovića

Draginja, Slobina majkaAta images

– Video sam ga kada je došao. Majku je doveo. Sve vreme je uz nju. Zabrinuto je delovao. Trudio se da prođe neopaženo, ali koliko sam čuo, žena oseća bol u grudima – rekao je izvor ovim povodom, prenosi Alo.

Pročitajte i – Novi transfer Dušice Jakovljević – Niko nije očekivao da voditeljku čeka baš ovo

Podsetimo, majka Slobe Radanovića jednom prilikom istakla je da je i pevač kao mali bio bolešljiv, te da je za njega posebno brinula.

Pročitajte i – Ovo su krili od svih – Sloba Radanović traži spas u manastiru, komšinica otkrila sve detalje 

Kada je bio mali, bio je malo bolešljiv, i morali smo jednom i u bolnicu da ga vodimo, on kad je progovorio, tako je pevao pesmice… Uzmu ga doktori, sestre, mali Džej su ga zvali – istakla je Draginja tada i dodala:


– Bilo je jako teško jer sam ja njega rodila sa veštačkim kukom, operisana sam bila, tako da sam ja nas petoro pazila i negovala… Ma sve sam nas, ali bila sam mlada… – rekla je pevačeva majka.

Majka Slobe Radanovića

Pevač je inače ostao bez oca za kojeg je i te kako bio vezan. Dao je sve od sebe da se on izleči, ali nije uspeo, nažalost.

– Sloba je pokušavao na sve moguće načine, išao je u manastire da nekako pronađe lek – kaže Gorana, komšinica Slobe Radanovića sa kojom se pevač druži od ranog detinjstva i jedna je od onih koji su kompetentni da kažu da li su ga slava i novac promenili.

On je ostao isti – tvrdi ona i dodaje da su u Zrenjaninu svi ponosni na Radanovića.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije