Anastasija objavila prizor iz doma u Španiji: Prva slika Gudelja posle operacije

04.05.2024

12:05

By

Venčanje Anastasije i Nemanje

Prva slika Gudelja posle operacije, Anastasija se oglasila

Fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je imao tešku povredu zbog čega je morao da ode na operaciju, a njegova supruga Anastasija Ražnatović podelila je sada njegovu prvu fotografiju nakon nezgode i pokazala kako se oporavlja.

Prva slika Gudelja posle operacije, Anastasija se oglasila emotivnom porukom

Anastasija je na svom Instagramu objavila fotografiju iz njihovog porodičnog doma u Španiji, a na slici se vidi kako Nemanja leži, dok mu na nozi mačka.

Pročitajte: Nikola Rokvić u suzama na Veliki petak- Danas je izvršen Strašni sud, to je najveći greh u istoriji

Ona je uz ovu objavu stavila emotikon sa suzama u očima, kao i srca, a mnogi su prokomentarisali da nema sumnje da Gudelja supruga i te kako neguje i pazi tokom oporavka.

Prva slika Gudelja posle operacije

Podsećanja radi, Gudelj zadobio je tešku povredu kolena na utakmici nakon čega je hitnooperisan u jednoj bolnici u Madridu.

Pročitajte: Svi bruje o svađi Anastasije Ražnatović i Gudeljeve sestre Vanje- Ovo je prava istina o njihovom sukobu

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je 25. aprila da bi igrač Sevilje Nemanja Gudelj ipak mogao u slučaju adekvatnog oporavka da bude na spisku reprezentativaca za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.


Prva slika Gudelja posle operacije

U saopštenju FSS se navodi da je u planu selektora Srbije Dragana Stojkovića bio odlazak u Sevilju. Međutim, zbog povrede Gudelja selektor Stojković odlučio je da umesto njega na put

Još iz kategorije