Svi bruje o svađi Anastasije Ražnatović i Gudeljeve sestre Vanje: Ovo je prava istina o njihovom sukobu

01.04.2024

10:04

By

Svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja

ATA IMAGES

Anastasija Ražnatović

Svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja dugo je bila glavna tema

Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj proslavili su juče dve godine ljubavi. Njih dvoje redovno obaveštavaju pratioce na društvenim mrežama o tome koliko se vole i uživaju u braku, međutim, javnost i dalje nagađa i spekuliše o temi koja je dugo bila goruća. Naime, svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja zanima i te kako pratioce i fanove ćerke Cece Ražnatović.

Svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja mesecima intrigira javnost

Podsećanja radi, na samom početku veze Anastasije i Gudelja, u medijima se pojavila vest da njegove majka i sestra, Olivera i Vanja Gudelj, nisu dobre sa snajkom, pa se o tome mesecima nagađalo i polemisalo. U prilog tome da postoji svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja ide i činjenica da se one dugo nisu pratile ni na društvenoj mreži Instagram.

Svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja

Anastasija RažnatovićDragan Gajić

Međutim, sada je svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja daleka prošlost jer među njima više nema zle krvi. Ta vest potvrđena je definitivno 8. marta ove godine, na Dan žena, kada je fudbaler izveo suprugu Anastasiju, kao i majku Oliveru, te sestru Vanju na večeru i time stavio tačku na spekulacije da je svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja i dalje aktuelna. Oni su tada na mrežama objavili i fotografiju na kojoj su nasmejano pozirale Anastasija, Vanja i Olivera Gudelj.

Pročitajte i – Jana Todorović prošla kroz pakao – Tukao je ćerku, a ja sam morala da pevam pored

-Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste – rekao je tada izvor blizak Ražnatovićima za „Blic“, a sada je i sama Vanja Gudelj dokazala da je sve u najboljem redu.

Pročitajte i -Dragani Mirković deca su sada jedina uteha – Marko i Manuela stali uz majku, oca Tonija krive za sve

Naime, nakon što su Anastasija i Nemanja juče na Instagram objavili zajedničku fotografiju sa balonima u obliku srca, među prvima se oglasila upravo Nemanjina sestra Vanja.


Svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja

 Lepotica i zver – napisala je Vanja i dodala emotikone srca i ruže i time stavila definitivno tačku na sva nagađanja da svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja i dalje traje.

Svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja

Anastasija i Gudeljinstagram

Za razliku od Vanje koja nije jedno vreme bila dobra sa Anastasijom, Veljko Ražnatović ima samo reči hvale za zeta:

Svađa Anastasije Ražnatović i sestre Nemanje Gudelja

Anastasija i VeljkoATA IMAGES

– Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – rekao je Veljko Ražnatović za medije.

 

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: Dragan Gajić, Instagram, Ata Images

Još iz kategorije