Nikola Rokvić u suzama na Veliki petak: Danas je izvršen Strašni sud, to je najveći greh u istoriji

03.05.2024

14:00

By

Nikola Rokvić u suzama

ATA IMAGES

Nikola Rolvić

Nikola Rokvić u suzama, podelio potresnu poruku na Instagramu

Folk pevač Nikola Rokvić trenutno je usred velike humanitarne misije koja ima za cilj da prikupi sredstva za pomoć deci oboleloj od raka. Njegove hrabrost i odlučnost očarale su mnoge, a njegova putanja od Beograda do manastira Nektarija Edinskog, preko 1.060 kilometara, privukla je pažnju javnosti širom regiona i oduševila celu Srbiju.

Nikola Rokvić u suzama, evo šta za njega predstavlja Veliki petak

Naime, danas je Nikola Rokvić završio u suzama budući da je Veliki petak, dan kada je Isus Hris razapet na krstu. Tim povodom, pevač je na svom Instagram nalogu podelio objavu sa prigodnim tekstom, a nedavno je Nikola Rokvić pričao i o očevoj smrti.

Nikola Rokvić u suzama

Nikola RokvićATA IMAGES

„Danas je čovečanstvo osudilo Boga na smrt. To je najveći bunt u istoriji neba i zemlje. To je najveći greh u istoriji neba i zemlje. Ni pali anđeli to učinili nisu. Danas je izvršen Strašni sud nad Bogom. Nikada nevinijeg osuđenika, nikada bezumnijeg sudiju svet video nije. Ismejan je Bog strašnije nego ikad, „Jad vsesmehlivij“ uselio se danas u čoveka, i ismejao Boga i sve što je Božje. Ismejan je danas Onaj Koji se nikada smejao nije – stoji u objavi koja je dovela do toga da završi i Nikola Rokvić u suzama povodom velikog praznika.

Pročitajte i – Nikola Rokvić zbog pokojnog oca zaustavio putovanje – Desilo se nešto neočekivano

„Vele da se Gospod Isus nikada smejao nije, a često su Ga viđali gde plače. Posramljen je danas Onaj Koji je došao da nas proslavi; mučen je danas Onaj Koji je došao da nas izbavi od muke; predaje se danas na smrt Onaj Koji nam je doneo život večni“, dodao je Rokvić, ali ni to nije sve:

Pročitajte i – Zorica Marković izbacila bujne grudi – Pevačica objavila vrelu fotku, gori Instagram

„Njega, Tvorca i Spasitelja, pljuju i biju, a on krotko i ćutke podnosi sve. Imaš li izgovora ti koji svaku uvredu uvredom vraćaš? Koji zlo zlom vraćaš? Koji kuneš kada te kunu? Koji mrziš kada te mrze? Vraćajući zlo zlom, ti Gospoda Hrista pljuješ; mrzeći one koji te mrze, ti Hrista biješ i mučiš; vraćajući uvredom uvredu, ti Gospoda Isusa ismevaš i sramotiš, jer On to činio nije.“


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Podsetimo, Nikola danas, 3. maja tekuće godine, pešači 12. dan u svojoj humanoj misiji o čemu se odmah sam oglasio:

– Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije