Zorica Marković izbacila bujne grudi: Pevačica objavila vrelu fotku, gori Instagram

03.05.2024

13:00

By

Fotografija Zorice Marković

Bojan Vuković

Zorica Marković

Fotografija Zorice Marković izazvala haos na druptvenim mrežama

Pevačica Zorica Marković važi za pevačicu koja ne izaziva provokativnim fotografijama i stajlingom koji više otkriva nego što pokriva, međutim, sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija Zorice Marković koja je sve ostavila u šoku i bez teksta.

Fotografija Zorice Marković kakvu do sada niste imali prilike da vidite

Zorica je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, a vodila je mnoge estradne ratove i ume da opsuje kao muškarac, ali se nikada nije isticala atributima kako to inače rade njene koleginice, pa ne čudi što je ovaj potez Zorice Marković izazvao reakcije.

Fotografija Zorice Marković

Zorica MarkovićInstagram

Upravo zbog toga što psuje kao muškarac i uglavnom viče i sve postavlja na svoje mesto, mnogi ne mogu da je zamisle u nekom nežnijem izdanju, ali sada su se i u to uverili kada se pojavila ova fotografija Zorice Marković.

Pročitajte i – Borina Milica u drugom stanju – Rijaliti takmičari ne kriju koliko žele bebu

Međutim, Zorica je jednom prilikom na svom zvaničnom Instagram nalogu podelila fotografiju u haljini zmijskog dezena, a pozirala je tako da joj se vide gole noge, ali i bujni dekolte koji je bio u prvom planu.

Pročitajte i – Aleksandra Mladenović završila u bolnici – Pevačica se spremala za Vaskrs, a onda je sve krenulo po zlu

Inače, Zorica Marković je jedna do retkih dama sa naše estrade koja ništa nije korigovala na licu i telu, a iako je u sedmoj deceniji, mnogi su je pohvalili kako izgleda u 64. godini.


Fotografija Zorice Marković

Zorica MarkovićBojan Vuković

„Zoko, lepo je videti te ovakvu“, „Pokušavaš da budeš dama?“, „Zoka brat, ali i žena zmija“, „Ja Zoricu nikada nisam videla u ovakvom izdanju“, samo su neki od komentara na račun fotografije Zorice Marković koja je izazvala haos na mrežama.

Zorica je, podsetimo, ove godine pauzirala sa učešćem u rijalitiju, a prošle sezone Zadrugu je obeležilo njeno druženje sa Anom Ćurčić sa kojom je, kako je rekla, ostala dobra, ali se ne viđaju često. Zorica se inače povukla iz medija od kada je bivši muž Zorice Marković preminuo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije