Tragična saobraćajna nesreća promenila sve: Ljubavna priča Milene Ćeranić zaledila krv u žilama FOTO

07.03.2023

17:00

By

Ispovest Milene Ćeranić

Nova pesma Milene Ćeranić će rastužiti sve

Pre par dana je na društvenoj mreži Instagram osvanuo kratak video zapis na kom se vidi kako Milena Ćeranić lije suze, međutim, niko nije znao šta se dešava budući da pevačica nije ništa napisala u opisu videa.

Nova pesma Milene Ćeranić govori o tragičnom događaju

Uprkos svemu, mediji su uspeli da dođu do informacije da se radi o tragičnom događaju koji je pevačicu zadesio.

Naime, Milena je već duže vreme u vezi sa momkom koga je vešto skrivala od javnosti. Sve je bilo toliko idilično da su njih dvoje čak i razmišljali da stanu na ludi kamen.

Pročitajte: Haos u najavi- Zvezdana hapse u Zadruzi, čeka ga 5 godina robije, isplivali dokazi FOTO

Nova pesma Milene Ćeranić

Ipak, Milenin momak doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, kada ga je automobil pri punoj brzini pokosio s koloseka, nakon čega je na mestu ostao mrtav.  Milena od tada ne može da se pomiri sa činjenicom da njen dečko nije među živima. Ovo je samo priča koja prati novi spot pevačice.


S obzirom na to da da se Milena nikada nije oprobala kao glumica, ona je od ekipe dobila pohvale da se odlično snašla i da je svoju ulogu fenomenalno odigrala.

Pročitajte: Kraj ljubavi- Sin Dragane Mirković ostavio Čolinu ćerku, pevačica umešala prste FOTO

Nova pesma Milene Ćeranić

Naima pevačica danas predstavlja na You Tube kanalu novi spot za pesmu ”Još te ima tu” i posle duže diskografske pauze jedva čeka da čuje komentare publike.

– Veoma mi se dopada finalni rezultat spota, a nadam se da će sjajne utiske imati i publika čiji sud mi je najvažniji- istakla je pevačica.

Pročitajte: Aca Lukas briše sa Jutjuba sve duete sa kolegama- Uklonjena i pesma sa Cecom, evo šta je poručio

Nova pesma Milene Ćeranić

Ovo je prvi singl koji najavljuje album koji je uveliko u pripremii, a nova pesma Milene Ćeranić kao i spot će sigurno oduševiti sve.

SLIKE: Marko Arsić

Još iz kategorije