Sve isplivalo u javnost: Odbili Dušicu Jakovljević jer nije pouzdana, evo šta je voditeljka uradila

27.04.2024

18:00

By

Posao Dušice Jakovljević

M.M./ATAImages

Odbili Dušicu Jakovljević jer nije pouzdana

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević želela je da udomi psa, ali je naišla na neočekivanu prepreku. Naime, kako prenose domaći mediji, nju su iz udruženja odbili, a razlog je, kako oni ističu, to što je voditeljka „nepouzdana“.

Odbili Dušicu Jakovljević jer nije pouzdana, isplivali detalji u javnost

– Odbili smo je kada se javila za jednog rasnog psa. Sve je bilo super, sjajno, bajno, međutim ispostavilo se na kraju da je naša intuicija bila ispravna kada je ona u pitanju. Nije nam delovala pouzdano.

Odbili Dušicu Jakovljević

Voditeljka Dušica JakovljevićATA IMAGES

– Hoće ona, hoće njen dečko, hoće ovaj onaj, i nikako da definiše ko hoće psa. Pritom je pas bio vrlo atraktivan kog su svi želeli. Za razliku od Jelene Karleuše koja je udomila psa kog niko nije želeo jer je pokupljen sa deponije – objašnjavaju iz udruženja i dodaju:

Pročitajte: Filip Car otišao i ostavio Aleks i bebu u Beogradu- Ona ne želi više da ćuti

– Dušica se javila za tip-top sređenog psa. A bila je poprilično ljuta što smo je odbili. Evo sada kada vidim ove priče o razlozima njenog otkaza, izgleda da smo bili u pravu i da smo prepoznali da je ona neozbiljna osoba. Mi postojimo da bismo životinjama obezbedili siguran dom, a ne da se psu izgubi svaki trag i da neko ispadne neozbiljan.

Odbili Dušicu Jakovljević

Dušica JakovljevićATA IMAGES


– Čak smo kasnije saznali za događaj od pre par godina, kada je ona ili njena ćerka vodila svog psa bez povoca pa je on pregažen. A to je vrsta neodgovornog vlasništva. Eto na kraju se ipak ispostavilo da je naša procena bila dobra – završili su oni, piše Hajp.

Podsećanja radi, Dušica je dobila  otkaz na televiziji na koju je prešla po odlasku sa „Pinka“, a  je viđena kako ulazi u zgradu Pinka.

Pročitajte: Dušica nema od bola zbog preminule koleginice- Suze same liju na sahrani Bojane Janković

Stigla je informacija da je Dušica odbila da radi “Elitu“, već da će se pridružiti koleginici Bojani Lazić u emisiji “Premijera – vikend specijal“.

– Dušica je danas bila na „Pinku“, posle više od tri sata napustila je razgovor sa čelnikom. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi “Elitu“ već će postati voditeljka „Premijere“ pošto je Bojana Lazić ostala sama i ona je savršena zamena za Tijanu Pricu koja više nije deo „Pinkovog“ jata.

Odbili Dušicu Jakovljević

Dušica ponovo bez poslaBojan Vuković

– U narednim danima će sigurno saopštiti šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, odbija da radi „Zadrugu“, tako da joj popodnevni termin uživo programa odgovara – izjavio je dobro obavešten izvor.

Još iz kategorije