Ništa nije idealno: Jelena Đoković van sebe zbog straha, pomenula i Novaka

27.04.2024

16:00

By

Strah Jelene Đoković

Strah Jelene Đoković izazvao lavinu komentara

Supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, Jelena progovorila je o vaspitavanju dece, sina Stefana i ćerke Tare, te istakla da pod uticajem bremena slave koju porodica ima, i da to sve nije ni malo lako.

Strah Jelene Đoković izazvao lavinu komentara, ovo su detalji

– U specifičnim uslovima, pod uticajem bremena slave koju porodica Novaka Đokovića, kao najboljeg tenisera sveta ima, vaspitavanje dece svakako je težak zadatak.

– Mi živimo u vrlo stresnim okolnostima, od, da kažem, društva koje nije nimalo naklonjeno porodici, porodičnim vrednostima, već svi jure za nekim materijalnim ciljevima, pa samim tim se zapostavljaju te vrednosti porodice, mir, sloga, sklad, bezbednost…, započela je u Beogradskoj hronici Jelena Đoković.

Strah Jelene Đoković

Jelena smatra da svaki roditelj želi da učini najbolje što može za svoje dete, ali da je pravo pitanje to – da li se na najbolji način tome pristupa:

Pročitajte: Drama Lepe Lukić- Banka joj oduzela kuću i prodala, pevačica iz ovog razloga ostala bez doma

– Ja kao roditelj stalno promišljam da li činim dobre stvari za moju decu. I ne mislim da je meni lakše ili teže u odnosu na druge. Deca koja su odrasla u porodici gde je vika i, da kažem, telesno kažnjavanje osnova, ne znam da li mogu da kao roditelji primene nešto drugačije, a da ne promišljaju da li je to za njih bilo korisno ili štetno.


Pročitajte: Novak i Jelena Đoković se drže svojih principa-Evo zašto Stefan i Tara nisu kršteni FOTO

– Nekada deca ili odrasli ljudi u stvari, uopšte se ne vraćaju u svoje detinjstvo da promisle, da li mogu biti bolji, već iz poštovanja prema svojim roditeljima, kažu – Oni su mene tako vaspitavali, tako je najbolje i ja sam sad dobro, jer između ostalog – roditelj ponavlja, istakla je Jelena Đoković.

Strah Jelene Đoković

– Hoću da kažem da, koliko strahova može jedan roditelj da prikupi, iz tih strahova može pogrešno deluje, da se pogrešno ponaša, i da dete u stvari ne posmatra kao svoje dete, već kao zbir nekih drugih statističkih podataka i onda, da kažem, sa strahom da vaspitava dete, Mislim da je to recept za jedan veliki promašaj, kao roditelja, izjavila je.

Još iz kategorije