Srđan mi to nije oprostio! Dijana Đoković otvoreno o braku, ovakav ishod niko nije očekivao…

18.04.2023

15:00

By

Nezgoda Dijane Đoković

Majka Novaka Đokovića otkrila veliku porodičnu tajnu

Gostujući u emisiji „Dok anđeli spavaju“ Dijana Đoković prisetila se prvih trenutaka majčinstva i 22. maja 1987. godine, kada je njen sin Novak došao na svet.

‒ Čim su mi ga doneli, znala sam da je moj. Bio je jedini bez povoja na glavi, taman, drao se kao magare. Odmah sam rekla: „Ovaj je moj, garant!“ (smeh) Od prvog dana je bio grlat, a izgledao je kao beba od tri meseca – govorila je majka Novaka Đokovića uz osmeh.

Majka Novaka Đokovića iskrena do srži

Kako je „prebacila“ termin za porođaj, Novak je u horoskopskom znaku Blizanac, a ne Bik, što njegovom ocu Srđanu nije bilo po volji.

Pročitajte: Nju je voleo pre Jelene – Bivša devojka Novaka Đokovića bila je ova odbojkašica, Dijana sve otkrila

majka novaka đokovića

‒ Trebalo je da se rodi u znaku Bika, ali je „pretekao“ nekoliko dana. To mi Srđan nikad nije oprostio. Zašto nije Bik, nego je prešao u Blizance, ali šta ja da radim kad dete neće napolje. Bilo mu je lepo u maminom stomaku, pa smo morali da izazovemo porođaj. Kada se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene „pojeo“ iznutra. Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i da vratim organe na mesto. Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, u stomaku sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba – objasnila je majka Novaka Đokovića.


Pročitajte: Novak u šoku – Dijana ispalila Jelenu pred svima, kamere sve zabeležile VIDEO

majka novaka đokovića

Podsećanja radi, Dijana i Srđan Đoković upoznali su se na skijaškoj stazi na Kopaoniku. Posle sedam meseci zabavljanja 1986. godine sklopili su građanski brak, dok su zavete pred bogom dali 1992. godine u manastiru Žiča.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije