Pukla tikva? Hari i Megan Markl u ozbiljnom sukobu sa Bekamovima: Princ napao Dejvida, ovo mu neće oprostiti…

13.05.2024

19:00

By

Getty images

Princ Hari i Megan Markl ponovo su glavna tema svetskih medija

Svima je jako dobro poznato da su princ Hari i Megan Markl gajili izuzetno lepe odnose i prijateljstvo sa Bekamovima, međutim da je došlo do određenih razmirica i neslaganja, svima je bilo jasno nakon nedavne proslave povodom Viktorijinog 50. rođendana kada se članovi britanske kraljevske porodice na istoj nisu pojavili. Iako su mnogi očekivali da ih vide na zabavi, do toga nije došlo.

Princ Hari i Megan Markl nisu više u dobrim odnosima sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom, samo jedan telefonski poziv inicirao ozbiljnu svađu

Godinama unazad, princ Hari i Dejvid zajedno su viđeni na raznim javnim događajima, dok je Megan imala ogromnu podršku Viktorije Bekam koja joj je delila i savete kada se sa porodicom preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo. Međutim, u poslednje vreme oko ova dva svetski popularna para kruže glasine o neprijateljskom telefonskom razgovoru koji je procureo u javnost, a koji implicira da je među njima došlo do razmirica i zahlađenja odnosa.

Princ Hari i Megan Markl

 

Hari je navodno iz vedra neba nazvao svog prijatelja Dejvida optuživši njegovu suprugu za odavanje priča o Megan, a kako pišu britanski mediji, nekadašnjeg fudbalera izuzetno je uznemirio ovaj poziv, te je bio besan zbog navodnih optužbi.

Pročitajte i – Aneli i Janjuš u nikad žešćem obračunu – Obezbeđenje hitno reagovalo, jauci odzvanjaju u Šimanovcima

– Megan se plašila da Viktorija stoji iza širenja tračeva o njoj. Ideja da bi ona lično nazvala novinare da ih obavesti je smešna – ispričao je izvor za list “The Sun” i nastavio:


– Hari je vrlo zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi Megan, te je odlučio da reši stvari, kontaktirajući svog dobrog prijatelja Dejvida. Odlučili su nastaviti dalje s prijateljstvom, ali to je sigurno stvari učinilo neprijatnim – opisao je potez princa Harija dobro upućeni izvor za pomenuti list, kako prenosi “Story.hr”.

Princ Hari i Megan Markl

Podsećanja radi, princ Hari i Megan Markl pozvali su Bekamove na svoje kraljevsko venčanje 2018. godine, dok se prestolonaslednik sa suprugom nije pojavio na venčanju njihovog sina Bruklina. Da li je prijateljstvo puklo ili će poznate porodice izgladiti odnose, pokazaće vreme.

Još iz kategorije