Aneli i Janjuš u nikad žešćem obračunu: Obezbeđenje hitno reagovalo, jauci odzvanjaju u Šimanovcima

13.05.2024

11:10

By

Okršaj Aneli i Janjuša

YouTube/Printskrin

Aneli

Obračun Aneli i Janjuša ne jenjava

Rijaliti par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš samo što su se pomirili, a već imaju nove probleme. Naime, jutros je usledio još jedan obračun Aneli i Janjuša, pa je hitno moralo da reaguje i obezbeđenje.

Obračun Aneli i Janjuša ne jenjava

Naime, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imaju jednu od najturbulentnijih veza u rijalitiju, a dodatnu pometnju uneo je njen bivši partner Asmin Durdžić sa kojim ima ćerku i s kojim je prekinula svaki kontakt jer je on, navodno, prevario sa Stanijom sa kojom je i sada u vezi.

Obračun Aneli i Janjuša

AneliYouTube/Printskrin

Asmin je prošlog petka gostovao u emisiji „Pitanja novinara“,  i tada je izneo niz deltalja o Anelinoj prošlosti, uključujući i to da je bila nasilna, kao i da je koristila narkotike. Ovo je unelo tenzije u odnosu Aneli i Janjuša, te je zbog njihove poslednje svađe moralo da reaguje i obezbeđenje, uprkost tome što je samo nekoliko dana pre toga Janjuš stavio Aneli prsten na ruku.

Pročitajte i – Tuga do neba – Preminula majka poznatog pevača

– Marš, smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude. Kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da mi gleda, ti mene da izbacuješ iz paba – vikala je ona dok je trajao okršaj Aneli i Janjuša.

Pročitajte i – Čoli neće biti dobro kad vidi fotke sa motora – Ćerka Una objavila slike sa dečkom, Instagram gori

– Klošarko jedna najgora, razvaliću te ovde smećarko jedna, sad smo završili zauvek. Sve je u pravu Asmin, sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde – rekao je Janjuš koji je ovih dana dodatno uznemiren jer mu nije stiglo pismo od majke za Vaskrs.


Okršaj Aneli i Janjuša

Aneli smatra da je Janjuš ljubomoran na Asmina, kao i da je to uzrok njegovog ovakvog ponašanja.

– Hoćeš i mog brata da razvališ, ološu neviđeni? Boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj, šta mi radi čovek, ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati. Ovde sam radi svog deteta, ali ne mogu više. Obrukala sam se za čitav život sa njim, kako ću ići kući ovako – govorila je Aneli, dok su je Marko Đedović i Uroš Stanić tešili.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije