I to je moguće: Tri nedelje posle porođaja Saška Đoković oduševila besprekornom linijom FOTO

10.04.2023

20:00

By

Fotografije Saške Đoković s bebom na putovanju

Izgled Saške Đoković pokrenuo lavinu komentara

Supruga Đorđa Đokovića, Saška, porodila se pre nepunih mesec dana i na svet je donela zdravog dečaka. Ponosni roditelji su za svog naslednika odabrali moćno staro grčko ime Aleksandar, što znači “onaj koji je zaštitnik ljudi” ili samo “zaštitnik”.

Izgled Saške Đoković je sve oduševio

Da smo na ovu fotografiju naleteli ne znajući o kome je reč, ni na trenutak ne bismo pomislili da je ova atraktivna devojka nedavno postala mama. Naime, Đoletova supruga još jednom je pokazala da vodi računa o sebi, a izgled Saške Đoković ne prestaje da se komentariše.

Pročitajte: Porodila se Saška Đoković – Dečak dobio moćno, staro grčko ime FOTO

izgled saške đoković

Gostujući u emisiji „Vikend iz Prvog reda“, Saška je otkrila kako se snalazi u ulozi majke, ali i zbog čega se ovako rano vratila poslovnim obavezama.

– Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada – kaže Saška i otkriva kakva je Aleksandar kao beba.


Pročitajte: Konačno u javnosti – Jelenu i Sašku svi odlično znate, a evo kako izgleda treća snaja Đokovića (foto)

izgled saške đoković

– Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni. Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi – rekla je kroz osmeh supruga Đorđa Đokovića koja je uspela da ostvari svoju želju i otvori salon.

Pročitajte: Nije mnogo prošlo – Saška jednim gestom pokazala šta zapravo misli o Dijani Đoković

izgled saške đoković

Izgled Saške Đoković oduševio je dame širom regiona, a za prvo pojavljivanje u javnosti zanosna plavuša odabrala je modernu punđu, koja je uredno vezana visoko na temenu glave, dok su šiške zalizane i sklonjene na stranu, što frizuri daje profesionalniji, klasičniji, ali i elegantniji ton.

SLIKE: Ata Images, Instagram, Printscreen

Još iz kategorije