Ljubav cveta: Goca Lazarević i Zahar ponovo zajedno, slika govori više od reči FOTO

23.03.2023

13:00

By

goca i zahar

Goca i Zahar zajedno na fotografiji

Gordana Goca Lazarević jedna je od retkih pevačica koja se može pohvaliti muzičkom karijerom bez tračeva i skandala. Svojim glasom krčila je put na estradnom nebu i danas sa ponosom ističe da ju je ljubav prema poslu kojim se bavi dovela do samog vrha. Iako su joj u karijeri cvetale ruže, u ljubavnom životu nije sve išlo baš tako glatko.

Goca i Zahar u žiži interesovanja

Naime, Goca Lazarević je u krugu porodice i prijatelja izgovorila sudbonosno „da” Milutinu Popoviću Zaharu sa kojim je u braku provela deceniju ipo. Razišli su se davnih dana, ali su nastavili da zajednički brinu o deci – Mariji i Milošu. Iako o svom bivšem partneru nikada nije govorila ružne stvari, pevačica je prilikom gostovanja u jednoj emisiji priznala da ju je Zahar povredio, pa otkrila zbog čega je odlučila da dalje nastavi sama.

Pročitajte: Goca Lazarević doživela nezgodu – Htela da se parkira pa udarila čoveka kolima

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

– Zahar je ključni čovek u mom životu. On je meni bio prvi poljubac i sve prvo u mom životu.Od njega sam mnogo naučila. On mi je bio sve. On nije bio kompozitor tada, ali je bio i tata i mama i zaštitkik, posle i suprug.. Ali, on nije voleo da budem pevačica. Zapravo, on je voleo što ja lepo pevam, pomagao mi je u tome, ali nije voleo da putujem. Kad bih mogla na pragu da pevam i da tu bude jedno dve hiljade ljudi to bi bilo super. Čak mu ni novac nije bio važan kad sam ja u pitanju – počinje Goca Lazarević, pa otkriva zbog čega su se ona i Zahar rastali.

– Ima jedna balada od Lukasa koja kaže: U životu ima opasnih sitnica. Kod mene nije bila samo jedna. Sitnice čine i kvare život, mnoštvo sitnica. Ja nikada nisam plakala zbog krupnih stvari, ali zbog sitnica koje povređuju dušu, reči seku gore od mača – priznaje pevačica.

Pročitajte: Boba Živojinović i Zorica Nakić ponovo zajedno, porodična fotografija gađa pravo u srce FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Iako Goca i Zahar nisu uspeli da sačuvaju brak, fotografije nastale u tom periodu svedoče da je njihova ljubav bila iskrena i jaka, a Marija i Miloš su spona koja će ih vezivati do kraja života.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije