Da se naježiš: Isplivali šokantni detalji razgovora žene i ljubavnice Miroslava ilića, pale su teške reči i ozbiljne optužbe

18.05.2024

21:00

By

Ljubavnica Miroslava Ilića

Ata images

Miroslav Ilić

Ljubavnica Miroslava Ilića iznela sve i šokirala javnost

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, nakon višegodišnje borbe oko dokazivanja očinstva sina, uspela je na sudu da dokaže da je Devina zaista dobila iz romanse sa popularnim pevačem kojeg on nije želeo da prizna, a jednom prilikom je otkrila da je u osmom mesecu trudnoće imala neprijatan razgovor sa Ilićevom suprugom Gordanom.

Ljubavnica Miroslava Ilića otkrila detalje razgovora sa pevačevom suprugom

Naime, kako je istakla u svojoj knjizi  „Ovo malo istine“, Goca Ilić ju je svojevremeno pozvala telefonom, a razgovor koji su žena i ljubavnica Miroslava Ilića tada vodile ona će pamtiti do kraja života.

Ljubavnica Miroslava Ilića

– U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku – napisala je Mirjana u svojoj knjizi i nastavila:

Pročitajte i – Miroslav Ilić u problemima – Devin na istom mestu sa pevačevom porodicom

– „Mirjam Antonović ovde, izvolite“, rekla sam. „A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!“, siktala je u slušalicu“.

Ljubavnica Miroslava Ilića


Kako se dalje odvijao razgovor koji je tadašnja ljubavnica Miroslava Ilića neočekivano primila od pevačeve žene, ona je do detalja opisala:

– Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom“, rekla sam mirnim tonom i pribrano. „Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!“.

ljubavnica miroslava ilića

– Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!

Kako je Mirjana otkrila od tog poziva joj je pozlilo, a u glavi joj je odjekivala pretnja za ubistvo nerođenog deteta –  preneo je „Hello“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Foto Gaja/Ata Images

Još iz kategorije