Miroslav Ilić u problemima: Devin na istom mestu sa pevačevom porodicom

15.06.2022

10:00

By

saša mirković

Miroslav Ilić u neprijatnoj situaciji

Nakon što je dokazano da je Devin sin Miroslava Ilića, tek sada su pevača stigle nevolje.

Iako u javnosti deluje kao da ga to ne dotiče mnogo, Ilićev prijatelj za Svet tvrdi da to nije baš tako.

Miroslav Ilić se uskoro susreće sa Devinom

Miroslav je znao kakva će biti presuda, a to je znala i njegova supruga Goca. I to nisu znali zato što Devin liči na Ilića, već zato što je bila javna tajna da je on bio u vezi s Mirjanom. Gordana je znala i za trudnoću i za porođaj… Sigurno je bila i više informisana od Miroslava, znate kakve su žene. Ali, ni Miroslava ni Gocu niko ni za šta ne treba da krivi. Mirjana je trudna otišla za Ameriku, njen suprug je priznao Devina, pa šta je trebalo Goca da je moli da se vrati Miroslavu, pa dajte molim vas – kaže pevačev prijatelj, pa nastavlja:

– Miroslav je u to vreme dosta pio, to svi znaju. Verujte mi, on u svesnom stanju nikada ne bi radio to što je radio. Ti ljudi koji su ga tad podržavali u svemu mu nisu bili prijatelji. Otkad ne pije, a ne pije preko dve decenije, on je druga priča. Koliko znam od tad nije imao nijednu avanturu, nijednu mrlju… Žao mi je što je ovo sve ovako ispalo kako je ispalo. Ali verujte mi, nije da branim Miroslava, mnogo više je u svemu tome kriva Mira, kriješ od deteta ko mu je otac trideset godina, pa se odjednom setiš da bi mogla da mu kažeš istinu. Uništiš život svom sinu, uništiš život tuđoj deci, ženi… Kaže savetovali je psiholozi, koji bre psiholzi će to da ti posavetuju – kaže ljutito Ilićev prijatelj.


Iskreno da vam kažem, plašim se da će Mirjana nahuškati Devina da dođe na Miroslavov koncert koji će se održati 10. decembra u Beogradu. A, mislim da se i Ilić toga pribojava. Mira je pokazala da je spremna na sve, pa se ne bih iznenadio da ga nagovori da taj dečko uskoro stane pred Miroslavovu decu i ženu. Mada, sve se nadam da je on bar pametan, dokazao je šta je imao, neka se sad povuče iz medija, ne treba mu to – završava pevačev prijatelj.

 

 

Pročitajte: Miroslav Ilić otkrio šta se krije iza zabrane izvođenja njegovih pesama u „Zvezdama Granda“

IZVOR: Svet

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije