Mirka Vasiljević je ludo volela bogataškog sina: Glumica krije koliko je bila slaba na njega

19.05.2024

20:00

By

Prva ljubav Mirke Vasiljević

ATA IMAGES

Mirka Vasiljević

Prva ljubav Mirke Vasiljević bio je sin poznatog biznismena

Prva ljubav Mirke Vasiljević nije njen suprug Vujadin Savić s kojim nije u zvaničnom braku iako imaju četvoro dece. Naime, Mirka Vasiljević imala je pre Vujadina vezu koja joj je ostala urezana u pamćenju kao prva mladalačka ljubav.

Prva ljubav Mirke Vasiljević nije Vujadin sa kojim ima četvoro dece

Kako su mediji preneli svojevremeno, prva ljubav Mirke Vasiljević bio je sin uticajnog biznismena o kojem Mirka nikada javno nije htela da kaže ni jednu jedinu reč.

Prva ljubav Mirke Vasiljević

MirkaB. VUKOVIĆ

Naime, lepa glumica koja se udala za Vujadina Savića i sa njim ima četvoro dece, nakon što je napunila 18 godina, otpočela je romansu sa Lazarem Kosmajcem, sinom kontroverznog biznismena, sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali, pisao je „Stori“ pre nekoliko godina uz opasku da je on prva ljubav Mirke Vasiljević.

 

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Mirka nikada nije demantovala vezu sa mladim Kosmajcem, ali je uredno izbegavala da odgovori na svako pitanje o njemu. Drugim rečima, imala je u vidu da sačuva njegovu privatnost u svakoj ispovesti Mirke Vasiljević koje je glumica imala u medijima i na TV emisijama.

Pročitajte i – Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru – Evo sa kim je uhvaćen poznati fudbaler

– Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je glumica na pitanje o Lazaru, a preneo je „Stori“.

Podsetimo, Mirka i Lazar nekoliko meseci bili su u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem, a Mirka je ubrzo nakon toga srela Vujadina i sa njim zasnovala porodicu koja joj je i dan-danas na prvom mestu, a ona važi za mladu mamu kojoj nisu karijera i uspeh na prvom mestu iako je uz sve to uspešna glumica.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije