Aleksandra Prijović napustila Srbiju: Pevačica više ne može da izdrži, otkriveno i gde se Filip nalazi

19.05.2024

18:00

By

Odmor Aleksandre Prijović

Dragan Gajić

Aleksandra Prijović

Odmor Aleksandre Prijović stigao je u pravi čas pred letnju sezonu

Odmor Aleksandre Prijović u prethodnih godinu dana za popularnu mladu pevačicu bio je misaona imenica. Naime, Aleksandra Prijović obeležila je šou-biznis scenu prethodnih meseci u čitavom regionu, pa ne čudi što je odlučila da se spakuje i otputuje da napuni baterije za nove poslovne poduhvate i nastupe koji su tek pred njom.

Odmor Aleksandre Prijović bio je neophodan i njoj i njenom suprugu Filipu Živojinoviću

Kako prenose mediji, pevačica je sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom napustila Srbiju, pa je u pustinji na atraktivnoj turističkoj destinaciji zvanično započeo zasluženi odmor Aleksandre Prijović. Pevačica se i te kako umorila od napornih nastupa koji su rekordno posećeni, pa je očekivano da se spakovala i otišla da sa porodicom napuni baterije.

Odmor Aleksandre Prijović

Aleksandrin sinInstagram

Prijin Filip najveći je oslonac pevačici, on joj je i saradnik koji joj stvara hitove za sva vremena, Aleksandra Prijović često naglašava koliko je sin Aleksandar ispunio život i njoj i Filipu.

Odmor Aleksandre Prijović

Prija i FilipInstagram

– Od trenutka kada se naš sin Aleksandar rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav – istakla je Aleksandra Prijović kojoj su sin i suprug i podrška, i ljubav, i inspiracija mladoj muzičkoj zvezdi.


Pročitajte i – U ovom skromnom domu je odrasla Aleksandra Prijović – Ni nalik ovom gde sada živi

Podsetimo, Aleksandra je prošlog septembra otpočela turneju „Od Istoka do Zapada“ koja je zabeležila rekordne posete i uspehe širom regiona. Na svakom od koncerata tražila se karta više, a Prija je jedna od retkih pevačica koja je tokom turneje zaradila preko pola miliona evra što mahom ne uspevaju ni veće zvezde jer više novca ulože u spektakl nego što je moguće zaraditi.

Pročitajte i – On je njena najveća podrška – Aleksandra Prijović u najlepšem društvu dočekuje koncert u Sarajevu

– Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra nakon prvog koncerta u Beogradu kojim je otpočela niz rekordno uspešnih nastupa.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan Gajić, Instagram

Još iz kategorije