Đina Džinović se konačno oglasila: Crno-bela fotografija razjasnila sve o razvodu

25.04.2024

19:00

By

Ćerka Harisa Džinovića

Instagram

Đina Džinović

Fotografija Đine Džinović izazvala pravi haos na društvenim mrežama

Ćerka Harisa Džinovića već duže vreme privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a posebno je to slučaj sada, kada je u žiži javnosti razvod njenih popularnih roditelja.

Fotografija Đine Džinović otkriva mnogo toga

Haris i Melina, naime, odlučili su da na svoju dvadesetdvogodišnju ljubav stave tačku, a vest koja je kao grom iz vedra neba odjeknula u svim domaćim i regionalnim medijima, svakim danom dobija novi epilog.

fotografija Đine Džinović

 

Retko ko je mogao i naslutiti da će prljav veš ovog naizgled skladnog para dospeti na sve portale, a to je zasigurno najviše uticalo na Harisovu i Melininu decu kojima skandalozni naslovi nimalo nisu prijali.

Pročitajte i – Maja Marinković zapomaže tokom vrele akcije – Ti si lud, boli me! Pantera ne staje

Ipak, na ovu temu, ni sin ni ćerka poznatog para nisu se javno oglašavali, a Đina od koje smo navikli da gotovo svakodnevno objavi po koju fotku na Instagramu, na neko vreme odlučila je da se povuče sa ove mreže.


Sada se ipak ponovo aktivirala i svoje pratioce počastila veoma interesantnim sadržajem, a najnovija fotografija Đine Džinović i ovog puta dospela je u fokus i izazvala mnoštvo komentara i reakcija.

Fotografija Đine Džinović

Đina DžinovićInstagram

 

U prvi plan dospeo je izazovni izgled ove lepotice, pa su i komentari mahom išli u tom smeru, a mnogi su se složili i da je naslednica cenjenog pevača prevazišla porodične trzavice i po svemu sudeći rešila da se posveti sebi.

Naime, provokativna fotografija Đine Džinović na kojoj je u ogledalu pozirala golišavog stomaka i sa opuštajućom maskom na licu, jasan je pokazatelj da ona i te kako vodi računa o svom izgledu i da nema nameru da očajava i pada u depresiju.

Pročitajte i – Dušica Jakovljević u februaru dogovorila novi angažman –  Radujem se..

Podsetimo, modna dizajnerka Melina Džinović, nedavno se razvela od poznatog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku i napustila porodični dom na Senjaku gde je pavač ostao da živi sa decom.

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom Melinom, pa ju je posećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladneli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu se naširoko pričalo. Ipak, majka i ćerka izgladile su odnose, pa su ponovo u kontaktu, te je naslednica dizajnerke ponovo zapratila majku na Instagramu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije