Niste ni sanjali koliko je Gudelj stariji od Anastasije: Cecina ćerka izabrala zrelog muškarca

30.05.2024

11:40

By

Anastasija Ražnatović mlađa od supruga

Instagram

Anastasija i Nemanja

Anastasija Ražnatović mlađa od supruga, Gudelj je stariji

Da li ste znali da je Anastasija Ražnatović mlađa od supruga Nemanja Gudelja za kojeg se udala i pred matičarem u utorak u porodičnoj vili na Dedinju. Kako smo saznali, Nemanja Gudelj nije ni približno istih godina kao njegova supruga Anastasija.

Anastasija Ražnatović mlađa od supruga, Cecina ćerka izabrala zrelog muškarca

Kako smo proverili zvanične podatke, uverili smo se da je Anastasija Ražnatović mlađa od supruga Nemanje iako sudeći po tome kako skladno izgledaju fizički, nikada ne bismo ni pomislili da postoji tolika razlika u godinama.

Anastasija Ražnatović mlađa od supruga

Naime, Nemanja Gudelj rođen je 16. novembra 1991. godine u Beogradu dok je Anastasija Ražnatović čak sedam godina mlađa od svog sada zakonitog supruga kojem je izgovorila sudbonosno da i pred matičarem, i pred Bogom u krugu svoje i porodice Gudelj s kojom je ponovo u sjajnim odnosima.

Anastasija Ražnatović mlađa od supruga

Prema proverenim i zvaničnim podacima, Cecina ćerka Anastasija rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, dakle, celih sedam godina kasnije nakon što je rođen Nemanja Gudelj sa kojim je u skladnom braku od prošle godine koji su sklopili u crkvi, a sada i pred matičarem.


Pročitajte i – Udala se ćerka Cece Ražnatović – Anastasija i Gudelj od danas i u zvaničnom braku

Podsetimo, Anastasija i Gudelj sklopili su građanski brak u utorak 28. maja u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Venčanje Anastasije i Nemanje uz kumove, familiju i najbliže prijatelje, a mladenci ne kriju koliko su srećni jer je njihova ljubav sada i pred zakonom zvanična.

Pročitajte i – Najlepše vesti u domu Anastasije i Nemanje – Cecina ćerka otkrila i ime bebe

Pre nešto malo više od godinu dana Anastasija je bila u drugom stanju sa Nemanjom, međutim, usled iznenadnih komplikacija, njih dvoje su izgubili bebu i to su baš teško podneli.

Ipak, nisu izgubili nadu da će postati roditelji, a jedna od novogodišnjih želja folk dive Cece Ražnatović bila je da upravo Anastasija i Gudelj dobiju bebu budući da njen sin Veljko ima tri sina, anajmlađi Cecin unuk krstiće se na Vidovdan.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije